Shadow

Disney Cruise Line își pregătește deja traseele pentru vara anului 2022

„Ne pregătim să navigăm din nou cât mai curând posibil și, între timp, continuăm să ne gândim la viitor și să dezvoltăm mai multe opțiuni de croazieră pentru familii”, a declarat Thomas Mazloumpreședintele Disney Cruise Line. În această direcție, compania tocmai a prezentat știrile programării sale pentru vara anului viitor, care include insulele sale grecești, Marea Mediteranănordul Europei, Alaska și Caraibe

„Vasta varietate de noi itinerarii pe care vrem să le oferim pentru vara anului 2022 demonstrează angajamentul nostru de a aduce mai mulți călători în mai multe destinații din întreaga lume și confirmă planurile noastre de a crește flota în anii următori„, adaugă Thomas Mazloum.

În vara anului 2022, ale cărei rezervări au fost deschise publicului pe 25 martie, traseul european al Disney Magic se va opri în cinci noi porturi: Chania (Grecia), Porto (Portugalia), Riga (Letonia), Maloy (Norvegia) și Nynäshamn (lângă Stockholm, în Suedia).

Călătoriile vor trece prin insulele grecești și Marea Mediterană, apoi se vor îndrepta spre nordul Europei și vor vizita Marea Baltică, Islanda și fiordurile norvegiene. O parte din croazierele mediteraneene vor pleca din Barcelona.

În vara 2022, traseul european al Disney Magic va avea noi destinații.

Pe de altă parte, nava Disney Wonder se va intoarce în Alaska în vara anului 2022. În plus, pentru prima dată, în acest sezon familiile vor putea naviga din Miami și toate croazierele care pleacă din acest port vor opri în insula privată Disney.

Excursii înainte de croaziere 

O altă noutate este că, în sezonul estival al anului viitor, călătorii Disney Cruise Line își vor putea extinde vacanțele de croazieră în Europa cu o excursie înainte de îmbarcare în anumite orașe, mulțumită Adventures by Disney, o firmă specializată în vacanțe de familie. Grup ghidat, care va oferi câteva zile de agrement înainte de croazieră în Roma, Londra, Barcelona și Copenhaga.

 

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.