Shadow

„Cumpărați acum și plătiți mai târziu” crește în greutate în călătorii

„Cererea pentru opțiuni de plată flexibile precum „Cumpărați acum, plătiți mai târziu” în călătorii este „extraordinar de mare”. Aceasta este una dintre principalele concluzii ale studiului „Consumer travel spend priorities” pregătit de Amadeus

Raportul, bazat pe un sondaj efectuat pe 4.500 de consumatori din Franța, Germania, Regatul Unit, Statele Unite și Singapore pentru a afla obiceiurile așteptate pentru următoarele douăsprezece luni, evidențiază confirmarea dorinței de a călătorii a consumatorilor în ciuda incertitudinii economice.

Prioritatea cea mai mare, într-o selecție de șase categorii de cheltuieli tocmai cheltuielile pentru „călătoriile internaționale” sunt o zonă prioritară de cheltuieli pentru anul care vine. cu mult peste modă, restaurante și articole de mare valoare, cum ar fi îmbunătățirile pentru locuință.

În medie, consumatorii estimează că vor cheltui 2.670 USD (2.669 de euro) pentru călătoriile internaționale în următoarele 12 luni, în conformitate cu ceea ce au cheltuit în 2019 (2.780 USD în medie). Mulți călători plănuiesc să împartă cheltuielile în rate, reducând expunerea la tranzacțiile valutare costisitoare și alegând puncte de fidelitate câștigate anterior.

Vicepreședintele Executiv de Plăți la Amadeus, David Doctor, a subliniat că „studiul arată clar că, pentru a putea călători în acest an, consumatorii sunt dispuși să renunțe la cheltuieli în alte domenii ale vieții lor. Dar aceasta nu este concluzia finală. Sectorul va fi nevoit să caute noi modalități în care tehnologia financiară (fintech) poate face costurile de călătorie mai transparente, precum și pentru a ajuta călătorii să își gestioneze cheltuielile”.

El subliniază că „cererea pentru opțiuni de plată flexibile, cum ar fi „Cumpărați acum, plătiți mai târziu” (‘Buy Now Pay Later’), în călătorii este extraordinar de mare. Industria este dornică să satisfacă această cerere, dar trebuie să o facă în mod responsabil, cu un management complet al riscului, deoarece călătorii se adaptează pentru a limita cheltuielile de călătorie”.

Flexibilitatea în plăți

În fața incertitudinii economice, călătorii adoptă plăți în rate pentru a reduce costul plăților internaționale în rate și pentru a-și finanța călătoriile cu flexibilitate.

Trei sferturi dintre respondenți (75%) au spus că cel mai probabil vor alege o opțiune de plată în rate pentru a-și finanța călătoriile în anul următor. Aceasta se compară cu 44% care au șanse mai mari să folosească un card de credit și 26% care au șanse mai mari să folosească împrumuturi pe termen scurt, care deseori au rate mari ale dobânzii.

Cheltuielile pe călătoriile internaționale este cea mai mare prioritate de cheltuială pentru 42% dintre persoanele intervievate de Amadeus.

În plus, 47% dintre cei chestionați spun că plănuiesc să cheltuiască punctele de fidelitate pe care le-au câștigat anterior pentru a-și plăti călătoriile.

Călătorii îmbrățișează, de asemenea, noi opțiuni de tehnologie financiară. 48% au șanse mai mari să încerce carduri de debit preplătite multi-valută pentru a evita comisioanele valutare atunci când plătesc în străinătate și 49% spun că acum sunt interesați de carduri co-branded care oferă puncte de fidelitate.

În mediul actual, 73% dintre călători recunosc că acordă mai multă atenție taxelor valutare și comisioanelor asociate călătoriilor internaționale și 56% au șanse mai mari să aleagă un furnizor de călătorii care să le permită să plătească în propia monedă, cu rate de schimb transparente.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.