Shadow

COVID nu oprește deschiderea de noi hoteluri: peste 300 în septembrie

Pandemia de coronavirus a modificat planurile multor companii hoteliere care au decis să-și oprească proiectele și chiar să le anuleze, cu toate acestea sunt așteptate 315 deschideri în întreaga lume în septembrie, în ciuda faptului că ceea ce se va întâmpla în sectorul turistic este „imprevizibil” ca urmare a noilor focare. America de Nord conduce clasamentul noilor deschideri.

Potrivit datelor TopHotelProjects, unele dintre deschiderile care au fost programate pentru prima jumătate a acestui an și care au trebuit amânate din cauza pandemiei, vor avea loc luna aceasta. În total, vor fi 71.661 de camere noi, distribuite în 315 unități, dintre care mai mult de o treime (35,8%) aparțin segmentului de lux (113 proprietăți).

În America de Nord, se așteaptă să se deschidă în această lună 103 hoteluri, dintre care 85 se află în Statele Unite. Printre proprietățile care se vor deschide se numără Austin Marriott Downton din Texas (613 camere), Grand Hyatt Regency Nashville (591 camere) și Virgin Hotel Las Vegas-Curio Collection by Hilton (1.504 camere).

În regiunea Asia-Pacific, sunt programate 85 de deschideri, dintre care 28 în China și 14 în Australia. Europa este a treia regiune cu cele mai multe deschideri planificate pentru luna septembrie: 75, dintre care 18 sunt concentrate în Regatul Unit.

28 de proprietăți se vor deschide în Orientul Mijlociu, 15 dintre ele în Emiratele Arabe Unite. America Latină va adăuga 15 hoteluri la oferta lor, iar în Africa vor fi nouă.

Raportul TopHotelProject detaliază faptul că Dubai este orașul care va avea cele mai multe deschideri în această lună (12) și două se remarcă: Sofitel Dubai Wafi cu 598 de camere distribuite pe 44 de etaje și, de asemenea, Atlantis The Palm, care a fost renovat timp de trei ani care a inclus modernizarea a 50 de camere și apartamentele. Podiumul orașelor este completate de Londra (7) și New York (6).

În ceea ce privește brandurile cu cea mai rapidă creștere, se remarcă DoubleTree by Hilton, care va adăuga șapte hoteluri; Crowne Plaza Hotels & Resorts (6) și Courtyard by Marriott (6).

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.