Shadow

Club Med recrutează 1430 de persoane la nivel mondial

Club Med a început să organizeze evenimente de recrutare pentru sezonul de primăvară-vară. Compania are 1.430 de locuri de muncă vacante în întreaga lume

Compania caută 1.430 de angajați la nivel global pentru a lucra în domeniul hotelier și al cateringului, al îngrijirii copiilor, al sportului, al wellness-ului, al artelor și divertismentului, al vânzărilor și al meseriilor auxiliare.

40% dintre acești angajați vor fi repartizați în stațiunile termale și pe velierul său cu 5 catarge, Club Med 2, în timp ce restul de 60% vor lucra în stațiunile montane a anunțat compania. 

În plus, Club Med recrutează G.O., angajați internaționali din întreaga lume, a căror particularitate este mobilitatea lor. Pe de altă parte, sunt căutați, G.E., angajați locali din țara în care se află resort-urile.

Club Med Magna Marbella.

Profilurile căutate

  • Catering: demi-chefi începători, chefi începători, patiseri, personal versatil de catering, ospătari, vânzători de vinuri și băuturi spirtoase, etc.
  • Arte și divertisment: Dj, tehnicieni de sunet, tehnicieni de lumini, tehnicieni de lumini și sunet, coordonatori de spectacole. Toți se vor alătura Academiei Artistice Club Med și vor beneficia de o pregătire accelerată în Resorts alături de experți, pentru a se cufunda în universul specific Atmosferei Club Med.
  • Sporturi nautice și terestre: instructori de navigație, salvamari, instructori de schi nautic, instructori de fitness, etc.
  • Copii: asistenți de îngirijire a copilului, educatori, asistente medicale, îngrijitori, etc.
  • Wellness: tehnici de spa, cosmeticieni, maseuri, etc.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.