Shadow

Celestyal va relocaliza pasagerii de pe Olympia pe noul Discovery

Celestyal Cruises a confirmat achiziția unei a doua nave noi în acest an, nava de croazieră Celestyal Discovery, ale cărei vânzări se vor deschide pe 11 decembrie, preluând locul Celestyal Olympia pe croazierele sale pe insulele grecești, potrivit companiei, care a confirmat, de asemenea, că pasagerii care au făcut în prezent rezervări pe aceasta din urmă nava vor fi rezervate la plecările de pe nava nou incorporată. 

Sosirea navei Discovery vine după recenta intrare a navei Celestyal Journey și, potrivit liniei de croazieră, „confirmă reînnoirea flotei și un angajament suplimentar pentru investiții semnificative în oferta pentru clienți„. Iar acum, ambele nave vor fi supuse unor „programe de renovare de mai multe milioane de dolari înainte de noul sezon”, care va începe în martie 2024.

Celestyal va relocaliza pasagerii de pe Olympia pe noul Discovery
O croazieră Celestyal. Sursă: Celestyal.

Odată renovat, Celestyal Discovery va oferi numeroase caracteristici comune flotei Celestyal, inclusiv un amfiteatru cu spații ample pentru conferințe și evenimente, saloane, restaurantul de specialitate Grillseekers, un centru de wellness Sozo, o piscină mare cu o punte exclusivă Rays, Greek Deli și un bar de înghețată și sucuri Fig and Honey.

Reînnoirea accelerată a flotei

„În conformitate cu condițiile puternice de piață și de afaceri, suntem încântați că am accelerat reînnoirea flotei noastre prin primirea navei Celestyal Discovery în familia Celestyal”, a declarat Chris Theophilides, CEO al Celestyal Cruises, cu privire la noua achiziție.

Celestyal: „Numele navei simbolizează spiritul companiei de a crea momente irepetabile de descoperire prin legătura dintre oameni, locuri și propria persoană”.

Celestyal Discovery este o navă de dimensiuni medii, cu 633 de cabine, dintre care 62 au balcoane, și o capacitate totală de aproximativ 1.266 de pasageri. Construită în 2003 pentru Carnival Corporation, nava a navigat sub brandul AIDA Cruise de-a lungul carierei sale de până acum.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.