Shadow

Carnival va reporni operațiunile pe 1 august, dar cu flota redusă

Compania americană de croaziere Carnival a anunțat că la 1 august își va relua operațiunile în țara respectivă cu o flota redusă de doar opt nave. Deși nu a confirmat încă itinerariile, el a anticipat că vor pleca din porturile Miami și Canaveral, în Florida; și Gavelston, în Texas. 

 

La o lună și jumătate după încetarea serviciilor sale din cauza pandemiei de coronavirus, carnavalul multinațional de croazieră din Miami a anunțat luni că va relua operațiunile în Statele Unite la 1 august cu o flotă redusă de opt nave, în timp ce la sfârșitul aceleiași luni ar face acest lucru în restul piețelor. 

 

Deși itinerariile nu vor fi încă specificate, acestea au anticipat că aceste croaziere vor pleca din porturile Miami și Canaveral, în Florida, și Galverston în Texas. 

După cum a fost raportat în luna martie, Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) din Statele Unite au dispus suspendarea activităților companiilor de transport maritim cu sediul în țară, din cauza situațiilor de urgență pentru sănătate. Această întrerupere expiră la sfârșitul lunii iulie sau când autoritățile vor considera că condițiile pentru a reveni la navigarea cu pasagerii la bord

 

Dar, potrivit celor anunțate, plecările din Statele Unite sunt doar lovitura inițială pentru reluarea globală a operațiunilor. De fapt, Carnival a asigurat la începutul lunii mai, că pe celelalte piețe, inclusiv Australia, navele vor fi puse în mișcare pe 31 august

 

Din aceste anunțuri reiese că orice călătorie programată între 27 iulie și 31 iulie va fi anulată, iar călătorii vor fi restituiți complet sau, dacă doresc, vor fi acordate credite pentru călătoriile viitoare. 

 

„Aducem o abordare măsurată, direcționând întoarcerea la serviciu către un număr selectat de porturi de origine, unde avem cele mai importante operații și pe care oaspeții noștri le pot accesa cu ușurință cu mașina”, a declarat compania. 

 

Reanudarea călătoriilor, au raportat aceștia, va avea loc pe navele DreamFreedom și Vista din Galveston; HorizonMagic și Sensation, în Miami; și Breeze și Elation, în Canaveral. 

 

Toate croazierele Alaska Carnival Spirit din Seattle vor fi anulate; precum și croaziera Carnival Spirit Vancouver – Honolulu, pe 25 septembrie; și transpacificul Honolulu-Brisbane, din 6 octombrie, precum și în toate croazierele Carnival Splendor, în perioada 19 iunie – 31 august, în Australia. EFE

 

Sursă: hosteltur.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.