Shadow

Best Western Hotels va adăuga un nou brand de sejururi prelungite

Best Western Hotels & Resorts a anunțat lansarea unui nou brand premium economy prelungită, care face parte din planul de extindere SureStay Hotel Group. Hotelurile SureStay Studio vor fi lansate cu un prototip de 32 de picioare pătrate (2,9 metri pătrați) și 67 de camere pentru construcții noi și vor oferi, de asemenea, posibilitatea conversiei cu investiții minime.

Noutatea a fost anunțată în cadrul Convenției și Conferinței Global Best Western din America de Nord.

David Kong, președinte și CEO al BWHR ca „într-o perioadă scurtă de timp, SureStay Hotel Group a experimentat o creștere extraordinară la nivel mondial și suntem siguri că SureStay Studio va consolida și mai mult acest potofoliu hotelier deja de succes”.

 

SureStay Hotel Group a fost lansat în octombrie 2016 și în trei ani are deja 260 de propietăți în întreaga lume.

„Segmentul economic de sejururi lungi este este la modă acum”, a susținut Brad LeBlanc, vicepreședinte senior și director de dezvoltare al BWHR. 

După cum a detaliat vicepreședintele de dezvoltare al Best Western Hotels & Resorts, noul brand „oferă dezvoltatorilor un ROI puternic” și de aceea find „unul dintre cele mai profitabile segmente ale industriei, vedem o cerere în creștere atat a dezvoltatorilor cât și al călătorilor”.

Toate hotelurile SureStay Studio vor avea acces la site-ul web al BWHR, partneriate globale și echipe de vânzări, și un sistem de ultima generație.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.