Shadow

Apple Leisure Group finalizează anul 2020 cu 59 de proiecte hoteliere noi în derulare

AMResorts, o filială  a Apple Leisure Group (ALG) a finalizat anul 2020 cu 69 de hoteluri care funcționează cu brandurile sale și un portofoliu de 59 de proiecte aflate în dezvoltare în Mexic, Caraibe și Europa. Datorită extinderii brandurilor lanțului în Europa, inclusiv a sosirilor sale în Grecia și a creșterii semnificative a colecției sale în Spania, în 2020, AMResorts a reușit să crească cu 85% a inventarului total de proprietăți pe care le operează. 

Potrivit CEO-ului ALG, Alejandro Reynal, „Anul acesta marchează un nou capitol pentru grup, deoarece culegem succesele ultimului deceniu, aproape dublând colecția de proprietăți care funcționează sub brandurile AMResorts. Pe de altă parte, am început să vedem o revenire a cererii pentru brandurile noastre ALG Vacations. Fundația puternică pe care am construit-o ne-a permis să fim rezistenți în aceste momente dificile și suntem gata să începem un nou capitol în povestea noastră de succes.

În prezent, portofoliul de dezvoltare AMResorts include 22 de construcții noi și 37 de reforme. Astfel, gigantul ospitalității va fi pe cale să-și atingă obiectivul de 103 proprietăți până la sfârșitul anului 2021. 

„Modelul nostru de afaceri s-a dovedit atractiv pentru proprietarii și investitorii din Europa, ceea ce a alimentat creșterea noastră rapidă în regiune”, a declarat Javier Coll, președintele grupului pentru dezvoltare globală. „În ciuda provocărilor prezentate anul trecut, suntem optimiști cu privire la oportunitățile pe care le identificăm în continuare în strategia noastră de expansiune globală și începem cu 2021 puternic, anunțând că anul acesta vom depăși cele 100 de stațiuni operate cu brandurile AMResorts”.

Peste 10.000 de camere noi în Europa

AMResorts a crescut de peste trei ori colecția de stațiuni și hoteluri care își desfășoară activitatea cu brandurile sale în Europa în 2020, închizând anul cu 13.590 de camere și devenind al patrulea lanț hotelier cel mai important, după numărul de paturi, din Spania. În total, 36 de hoteluri au fost adăugate la proprietățile care operează sub brandurile noastre în Europa, reprezentând o investiție combinată de peste 100 de milioane de euro de către proprietari, Hotel Investment Partners (HIP), Blantyre și Stoneweg, astfel încât proprietățile să îndeplinească standardele brandurilor Secrets® Resorts&Spa, Dreams® Resorts & Spas, și Alua Hotels & Resorts.

Ca parte a expansiunii sale în Europa, AMResorts a anunțat trei noi proprietăți în Insulele grecești Creta, Corfu și Zante, aducând brandurile Dreams Resorts & Spas și Alua Hotels & Resorts în aceste destinații. Cele trei proprietăți vor face obiectivul unor renovări majore înainte de redeschiderea sub brandurile AMResorts în 2022. Compania și-a marcat și intrarea în Spania, anunțând un acord pentru deschiderea primelor unități care vor funcționa sub brandul Alua în regiunile spaniole din Andaluzia și Murcia.

Potrivit Javier Águila, Președinte pentru AMResorts Europe și Strategia Globală a grupului, „în ciuda faptului că a fost un an foarte complex la nivel mondial, în 2020 am obținut o creștere fără precedent. Acest lucru a fost posibil datorită încrederii investitorilor instituționali și a familiilor care dețin hotelurile și muncii extraordinare a echipelor noastre europene și de dezvoltare”.

„În 2021 intenționăm să ne bazăm pe aceeași formulă de succes pentru a atinge noi obiective, iar creșterea noastră ordonată se va baza pe operațiuni selective în Spania și, la nivel internațional, pe piețe precum Grecia, Portugalia, Italia, Croația sau Turcia”, explică Javier Águila. 

Expansiunea americană

Grupul și-a menținut prezența expansivă în Mexic, America Centrală și Caraibe în 2020, datorită deschiderii Secrets St. Martin Resort & Spa, Secrets Riviera Cancun Resort & Spa, Dreams Macao Beach Punta, Dreams Vista Cancun Golf & Spa Resort, Dreams Natura Resort & Spa și Dreams Royal Beach Punta Cana, pe măsură ce se pregătește pentru debutul Secrets Playa del Carmen Resort & Spa, Breathless Cancun Resort & Spa, Secrets Bahia Mita Surf & Spa Resort și Dreams Bahia Mita Surf & Spa Resort în 2021. Această regiune rămâne un pilon al strategiei de dezvoltare a ALG pentru extinderea brandurilor AMResorts, iar grupul rămâne angajat să conducă recuperarea acestor destinații după pandemia de COVID-19.

Ca și în cazul brandurilor altor branduri hoteliere, colecția de unități de cazare cu branduri AMResorts care au închis pentru perioade scurte, ca măsură de precauție. În acest timp, mai multe stațiuni iconice au fost renovate pentru a oferi o experiență mai bună oaspeților la redeschidere. Îmbunătățirile au inclus: renovări ale zonelor de piscină la unele proprietăți Secrets & Dreams, inclusiv Secrets Maroma Beach Resort & Spa, care a adăugat acces în stil plajă la una dintre piscinele sale, iar parc acvatic de 575 de metri pentru a oferi mai multă încântare familiilor. Alte renovări au inclus restaurante, camere și zone comune, cum ar fi, lobby-uri, teatre, cafenele, săli de ședință și multe altele.

Până în prezent, toate stațiunile care funcționează sub brandurile AMResorts din Mexic sunt deschise. În Caraibe, toate s-au deschis, cu excepția Secrets St. Martin Resort & Spa, care a început să primească oaspeți la sfârșitul lunii ianuarie, și în America Centrală, Dreams Playa Bonita Panama, care se va deschide în martie.

Prioritizarea sănătății și siguranței tuturor

Ca parte a procesului de redeschidere, AMResorts a implementat programul CleanComplete Verification TM pentru a oferi oaspeților o experiență sigură și confortabilă și pentru a oferi siguranță și igienă maximă a angajaților și colaboratorilor săi. Programul de 360 de grade cuprinde toate aspectele de operare a resort-urilor și experiența oaspeților de la sosire până la plecare și este susținut de certificarea Cristal International Standards, una dintre cele mai reputate certificări din industrie datorită standardelor sale ridicate de calitate și siguranță.

Toate resort-urile continuă să funcționeze cu capacitate redusă, așa cum este dictat de reglementările locale. AMResorts administrează un total de 69 de hoteluri și statiuni, echivalent cu 24.710 camere din Mexic, Jamaica, Curaçao, Republica Dominicană, Costa Rica, Panama, Spania și Grecia.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.