Shadow

Alături de Ucraina: platforma hotelieră Travelminit.ro împreună cu 40 de hoteluri din România oferă cazare gratuită pentru peste 500 de refugiați din Ucraina

Comunicat de presă

Cu toții alături de Ucraina! La o săptămână de la invazia Ucrainei de către forțele armate rusești, Travelminit.ro și partenerii săi din industria turismului anunță lansarea unei platforme de sprijin pentru refugiații care fug din calea războiului: https://travelminit.ro/ro/cazare-pentru-refugiati-ucraineni. Site-ul adună unități de cazare de pe întreg teritoriul României, hoteluri, pensiuni, vile și apartamente care pun la dispoziție camere gratuite, transport și mese calde pentru cei care au nevoie de ajutor în această perioadă.

Alături de Ucraina: platforma hotelieră Travelminit.ro împreună cu 40 de hoteluri din România oferă cazare gratuită pentru peste 500 de refugiați din Ucraina - HotNews.ro

Cazări gratuite în toată România, actualizări în timp real

Imediat după debutul conflictului din țara vecină, echipa Travelminit.ro a început să lucreze alături de partenerii săi din industria hotelieră la un plan de ajutor care să faciliteze comunicarea eficientă între operatorii unităților de cazare care pot oferi sprijin și refugiații ucraineni. În momentul de față, Travelminit.ro și partenerii săi oferă cazare gratuită pentru 500 de refugiați.

Fiecare unitate implicată în această campanie poate fi contactată la numărul de telefon menționat pe platformă, unde sunt listate și toate informațiile privind ajutorul oferit: numărul de camere, capacitatea de cazare, serviciile suplimentare (transport, masă, medicamente) și perioada disponibilă. De asemenea, Travelminit.ro lucrează la dezvoltarea mai multor parteneriate și actualizează constant pagina, în funcție de noile disponibilități.

Suntem cu toții #AlăturiDeUcraina!

„Veștile invaziei ruse din Ucraina au avut un impact uriaș asupra noastră, asupra tuturor, de altfel, însă ne-a emoționat valul de solidaritate al românilor. Am început imediat să conștientizăm cât de important e să ne mobilizăm rapid și să facem bine. Cât mai mult bine. Sperăm că platforma pe care am gândit-o alături de partenerii noștri din industria hotelieră le va fi utilă celor care caută ajutor în această perioadă, celor care vor să ajute, ONG-uri și instituții ale statului”, a declarat Ferenc Rigo, CEO Travelminit.ro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.