Shadow

Agențiile britanice: prelungirea Brexitului va relansa rezervările blocate

Asociația agențiilor britanice ABTA a primit cu optimism anunțul prelungirii Brexitului până la data de 31 octombrie 2019. Anunțul din 11 aprilie va permite călătorilor din Marea Britanie să fie siguri că condițiile de călătorie un se  vor modifica pâna la acea dată, ceea ce va pune capăt reticenței celor care nu au făcut incă rezervările pentru vara anului 2019.

„Deși mulți oameni și-au făcut deja planuri de vacanță pentru această vară, rezervând devreme pentru a-și asigura vacanța aleasă, alții au așteptat să vadă ce s-a întâmplat cu Brexit”, a declarat directorul executiv al ABTA, Mark Tanzer. El consideră că acest anunț va oferi cetățenilor o încredere totală pentru a-și rezerva vacanțele și a face planuri de călătorie.

Bulgaria este una dintre destinațiile cu o creștere mare anul acesta.
Bulgaria este una dintre destinațiile cu o creștere mare anul acesta.

Agențiile britanice nu s-au mulțumit cu acordul la care s-a ajuns la mijlocul lunii martie, care garanta zborurile, chiar dacă ar putea avea loc un Brexit fără acord. Potrivit datelor asociației, trei din cinci britanici intenționează să călătorească în Europa în acest an.

Tanzer adaugă că: „Paștele este în mod tradițional un moment obișnuit pentru a rezerva vacanțe de vară. întoarcerea la popularitate a Turciei, Tunisiei și Egiptului, ca să nu mai vorbim de creșterea Bulgariei, generează prețuri foarte competitive, inclusiv în destinațiile din Marea Mediterană de Vest„.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.