Shadow

Accor încheie un partneriat cu Ikea pentru a crea un nou concept de cazare

Un hotel integrat într-un magazin Ikea. Acesta este conceptul care va fi lansat de grupul francez Accor și producătorul suedez de mobilă în macro-magazinul care va începe să fie construit la Viena începând cu ianuarie anul viitor și care va fi deschis în 2021. 

 

City Ikea este o clădire avangardistă cu șapte etaje, care va fi construită în apropierea gării Westbahnhof din capitala Austriei. Cele două etaje superioare vor adăposti un hostel JO&JOE, cu 345 de paturi, un restaurant și un bar pe acoperiș. 

 

„Arhitectura modernă și locația unică a noului City Ikea se armonizează perfect cu lumea nouă și interesantă oferită de Jo&JOE. Lucrăm împreună pentru a crea un mediu confortabil și bine conectat, care să reflecte tendințele „lifestyle” ale unei clientele tinere și urbane. Suntem foarte fericiți de această alianță strategică cu Ikea și vom fi încântati de o mai mare cooperare în viitor”, a declarat Volkmar Pfaff, directorul general al Accor Austria

Designul viitorului City Ikea din Viena.

 

Vicepreședintele de Brand și Operațiuni al JO&JOE, Francois Leclerc, a fost, de asemenea, foarte încântat de această colaborare cu gigantul suedez și debarcarea sa la Viena, unde „angajamentul nostru pentru libertate și autonomie și design atrăgător se va potrivi perfect cu estetica orașului și a oaspeților care îl vizitează”. 

 

La rândul său, din partea Ikea, directorul general al multinaționalei din Austria, Viera Jurzova, a evaluat brandul Accor drept „perechea ideală” în cadrul angajamentului urban al companiei de a oferi clienților „experiențe noi și concepte inovatoare”. 

 

Pe lângă o arhitectură de avangardă cu o proeminență de vegetație, macro-magazinul Ikea adoptă o tendință actuală a cumpărăturilor în afara utilizării mașinii și care permite clientului să își primească produsele acasă în 24 de ore. 

 

Lansata în septembrie 2016, linia de cazare JO&JOE de la Accor combină elementele apartamentelor turistice, pensiuni și hoteluri tradiționale, toate marcate de un design urban foarte atractiv, destinat publicului milenial. Integrează conceptul Open House axat atât pentru călătorul de afaceri cât și pentru turiști care caută o interacțiune socială mai mare cu comunitatea locală. 

 

Deocamdată sunt doar două JO&JOE deschise în Franța, dar pe lângă cel din Viena, Accor intenționează să se deschidă și la RomaLondraBudapestaGlasgowParis și Rio de Janeiro

 

Sursă: hosteltur.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.