Shadow

Wow Air decolează din nou datorită USAerospace

Compania aeriană islandeză Wow Air a fost pusă din nou în funcțiune de o companie americană de aviație. USAerospace Associates a preluat compania de zboruri transantlatice, care a încetat să funcționeze în luna martie a acestui an. 

 

Directorul executiv, Michele Ballarin, a declarat că zborurile dintre capitala Islandei Reykjavik și Washington DC se vor relua în luna octombrie

 Ballarin a confirmat în Statele Unite că negocierile cu reprezentanții Wow Air au ajuns la un acord, iar USAerospace Associates va rămăne cu un pachet de 49%, în timp ce investitorii din exploatația islandeza vor avea restul capitalului să respecte regulile de propietate ale companiilor aeriene din Uniunea Europeană. 

 

Ballarin a spus că baza lui Wow va fi pe Aeroportul Internațional Washington Dulles, păstrându-și prezența pe Aeroportul International Keflavik și în sediul său din capitala Islandei, Reykjavik. 

 

Wow se va relansa inițial cu două avioane, care vor creste probabil la 10 sau 12 vara viitoare a spus Ballarin. 

 

Compania aeriană s-a prăbușit în luna martie, după o căutare prelungită pentru noi investiții, care a văzut câțiva parteneri, inclusiv Icelandair, retrăgându-se din acord. 

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.