Shadow

World Travel Market revine puternic după versiunea light de anul trecut

Peste 3.000 de expozanți și-au confirmat participarea la târgul de turism World Travel Market, care se va desfășura în perioada 7-9 noiembrie la sediul Excel din Londra.

 

Trebuie amintit că târgul World Travel Market de la Londra a fost anulat în 2020 din cauza pandemiei, iar în noiembrie 2021 a avut loc din nou cu prezență fizică, deși cu mult mai puțini expozanți din cauza restricțiilor de călătorie care erau încă în vigoare la nivel global. 

 

În plus, cerințele complicate de intrare în Regatul Unit care erau în vigoare în urmă cu un an, testele Covid și incidența în creștere a coronavirusului în acea țară la acea vreme au redus afluxul de public profesionist la târg. 

 

Juliette Losardo, director WTM a London: „Am confirmat expozanți din peste 100 de țări”. 

 

Cu toate acestea, anul acesta World Travel Market se așteaptă să fie locul pentru „un număr record de acorduri comerciale, pe măsură ce numărul expozanților, atât noi, cât și cei care revin, crește”, a raportat. 

 

În acest moment, „există peste 3.000 de expozanți confirmați, dintre care peste 70 își vor face debutul la WTM pentru prima dată”. 

Imagine de arhivă al târgului WTM 2019.

 

Expozanți noi

Unii dintre noii intrați își vor avea standul în zona „International Hub” a târgului, inclsuiv companii precum lanțurile hoteliere Hilton și Wyndham Hotel & Resorts

 

În plus, anul acesta oficiile naționale de turism din mai multe țări, inclusiv Brazilia, Kargazstan și Rwanda, revin la WTM ca expozanți. De asemenea, Asociația Operatorilor din Turism din Uganda și o organizație de turism din Iran (Azadi) și-au confirmat prezența. 

 

Pe de altă parte, „va fi o prezență mai mare în acest an a celor mai consolidate destinații de agrement, precum Caraibe, Spania și Portugalia„. 

 

În total, și conform lui Juliette Losardo, directorul WTM London, „avem expozanți confirmați din peste 100 de țări”. 

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.