Shadow

Royal Caribbean a deschis noua sa insulă privată în Bahamas după o investiție de 223 mil. euro

Royal Caribbean International a inaugurat Perfect Day at CocoCay, prima insulă privată a noii sale colecții de destinații private Perfect Day Island, situată în Bahamas. Cu o investiție de 250 milioane de dolari (223 milioane de euro), această insulă care combină distracția și relaxarea, definește o nouă experiență de vacanță, potrivit companiei. Compania de croazieră intenționează să deschidă noi spații similare în Asia, Australia și Caraibe

„Royal Caribbean este compania lider atât în designul croazierelor, cât și în crearea de experiențe pe care le putem experimenta pe mare”, a declarat Michael Bayley, președinte și CEO al Royal Carribean International. „Cu Perfect Day at CocoCay ne simțim foarte mândri că ne-am transferat moștenirea de o jumătate de secol de inovare pe continent, transformând complet o insulă incredibilă care va revoluționa destinațiile private ale industriei vacanțelor. Este foarte interesant să vedem că visele noastre devin realitate; oaspeții noștri vor experimenta din nou o experiență unică”.

După un eveniment de mare deschidere care a avut loc în luna mai, Perfect Day at CocoCay este deja deschisă publicului, deși este exclusiv pentru clienții Royal Caribbean. Se poate avea acces la aceasta călătorind din Miami și alte porturi din Florida sau din Nord-Est pe oricare din cele 11 nave care vor include o escală pe insulă în itinerariile lor.

Printre atracțiile evidențiate de compania de transport maritim în această nouă insulă se află Thrill Waterpark, un parc acvatic cu cel mai înalt tobogan din America de Nord (40 de metri); Up, Up and Away, un balon colorat care urcă mai mult de 130 de metri deasupra insulei; sau Oasis Lagoon, cea mai mare piscină de apă dulce din Caraibe. Clienții se pot bucura și de cabane private sau de snorkel și jet sky în zona de plajă numită Chill Island, precum și mai multe opțiuni de luat masa.

Din decembrie 2019 vor fi adăugate alte instalații, cum ar fi cabane pe apă, piscina infinită de aproape 800 de metri, precum și un club și zona de terasă.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.