Nouă nave noi se vor alătura flotei Carnival până în 2022

Carnival Corporation a anunţat că a semnat două memorandumuri strategice pentru construirea a nouă nave noi care vor fi adăugate la flota companiei între 2019 şi 2022, acorduri care includ posibilitatea adăugării unui număr mai mare de vapoare.

Şantierul naval italian Fincantieri şi cel german Meyer Werft vor construi cele nouă nave, cu un design de nouă generaţie şi cu cea mai mare eficientă dintre navele companiei.

Cele nouă nave vor fi adăugate flotei din America de Nord şi Europa, precum şi în nouă pieţe, cum ar fi China. Fiecare va fi proiectată pentru brandul şi tipul de clienţi pentru care va fi destinată.

Nouă nave noi se vor alătura flotei Carnival până în 2022

“Suntem încântaţi să facem acest următor pas în planul de îmbunătăţire a flotei noastre cu aceste două noi acorduri care sunt în concordanţă cu strategia noastră pe termen lung de creştere moderată a capacităţii de-a lungul timpului”, a afirmat preşedintele şi CEO-ul Carnival Corporation, Arnold Donald. El adaugă că este vorba de cele mai eficiente bărci pe care le-a avut vreodată compania, care vor oferi o experienţa extraordinară clienţilor.

Potrivit companiei de croazieră, Fincantieri va construi cinci bărci în şantierele navale din Monfalcone şi Marghera în Italia, în timp ce Meyer Werft se va ocupa de patru, pe care le va construi în cele din Papenburg, în Germania, şi Turku, în Finlandia.

 

Sursă: hosteltur.com

 

Leave a Reply