Shadow

Minor și NH vor deschide șapte hoteluri Avani până în 2024

Minor Hotels a anunțat extinderea Avani Hotels & Resorts în Europa și America Latină, unde intenționează să deschidă șapte hoteluri până la jumătatea anului 2024. 

Avani Hotels & Resorts, care a fost creat pentru a răspunde dorințelor mileniali și care se caracterizează prin hoteluri cu un design funcțional și spații inteligente, flexibile și sociale va adăuga hoteluri în Spania, Germania, Olanda și Italia în Europa. În America Latină, va deschide în Mexic și Columbia.

În iunie 2023, primul hotel al brandului din Spania își va deschide porțile: Avani Alonso Martinez din Madrid, o unitate cu 101 camere, care este rezultatul unui rebranding. În Italia, brandul se va lansa în această vară cu Avani Palazzo Moscova Milano Hotel (65 de camere) și cu Avani Rio Novo Venice Hotel (144 de camere). Mai târziu în acest an va fi rândul Germaniei, cu Avani Frankfurt City Hotel, cu 256 de camere.

Avani Alonso Martínez

În al doilea trimestru al anului 2024, brandul va intra în Țările de Jos cu Avani Museum Quarter Amsterdam Hotel, în urma rebranduirii unui hotel de 163 de camere situat într-una dintre cele mai turistice din zone ale orașului olandez.

Compania își va extinde, de asemenea, portofoliul în America Latină cu două achiziții. În august, va deschide Avani Cancun Airport Hotel, cu 140 de camere. După deschiderea din Mexic în al patrulea trimestru al anului va deschide în Columbia Avani Royal Zona T Bogota, cu 66 de camere.

„Avani este acum un brand bine stabilit în Asia, Africa și Orientul Mijlociu, cunoscut pentru propunerea sa de valoare puternică, filosofia de design și oferta de servicii unice. Munca din ultimii ani ne-a pregătit pentru a ne angaja strategic în extinderea Avani în noi regiuni și marchează o etapă importantă pentru Minor Hotels”, a declarat Dillip Rajakarier, CEO al Minor Hotels, cu privire la extinderea în Europa și America Latină.

Cameră viitorului hotel Avani Alonso Martínez.

La rândul său, Ramón Aragonés, CEO al NH Hotel Group, a adăugat că „extinderea brandului ne permite să avem în același oraș diferite propuneri ale brandurilor noastre, astfel încât clientul nostru să poată alege în funcție de experiență de care dorește să se bucure. Cu siguranță, sosirea lui Avani este, de asemenea, o realizare importantă pentru NH Hotel Group.

Brandul Avani Hotels & Resorts a fost lansat în 2011 și are în prezent 38 de proprietăți în 20 de țări din Asia, Australia, Orientul Mijlociu, Oceanul Indian, Africa și un hotel in Europa, mai exact în Portugalia. Expansiunea planificată în Europa și America Latină face parte din planul NH și Minor de a deschide 50 de hoteluri până la sfârșitul anului 2024.

Hotelurile brandului dispun de AvanFit, un serviciu de îngrijire a corpului și a minții care nu se limitează la o sală de fitness de ultimă generație; The Pantry, care oferă totul, de la cafea și produse de patiserie la salate și sandvișuri;  Avani PopUp, un concept exclusiv de luat masa în aer liber; și Avani Kids, oferta brandului de a oferi un serviciu adaptat celor mai tineri călători, cu activități concepute exclusiv pentru ei.

 

 

Sursă: hosteltur.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.