Shadow

Meliá semnează al șaptelea hotel din Bulgaria, complexul Sunny Beach

Grupul Meliá Hotels International tocmai a anunțat semnarea celui care va fi al șaptelea hotel din Bulgaria, Meliá Sunny Beach, situat pe coasta Mării Negre

Acesta este un complex hotelier de 987 de camere situate în zonă cu același nume, cu care Meliá își consolidează prezența pe coasta bulgaraăa Mării Negre, unde operează deja alte șase hoteluri cu 2.400 de camere.

Vicepreședinte si CEO-ul grupului, Gabriel Escarrer, a declarat că „această incorporare reprezintă o nouă etapă în consolidarea conducerii noastre internaționale de vacanță. Coasta bulgară este o piață de mare interes pentru turismul european și pentru noi este o oportunitate excelentă de a contribui la dezvoltarea acestuia”.

Sunny Beach își va deschide porțile în 2020, sub linea Meliá Hotels & Resorts. Acesta este un complex format din trei clădiri. Una dintre ele va fi complet nouă, în timp ce celelalte două vor fi reînnoite înainte de deschidere pentru a asigura calitatea și serviciile în conformitate cu standardele brandurilor.

Sunny Beach va fi deschis în 2020 sub linea Melia Hotels & Resorts.
Sunny Beach va fi deschis în 2020 sub linea Melia Hotels & Resorts.

Hotelul este situat în Sunny Beach, una dintre cele mai vizitate destinații din Bulgaria, care atrage în fiecare an mii de călători din toată Europa în căutarea plajei sale extinse, a gamei largi de atracții sportive și nautice și a vietii sale vii de noapte, o ofertă turistică care garantează divertisment pe tot parcursul zilei.

O altă atracție a sa este că se află la doar câțiva kilometri de orașul Nessebar, o importantă enclavă turistică de pe costa de vest a Mării Negre.

Declarat Patrimoniu Mondial de UNESCO, Nessebar este unul dintre cele mai vechi orașe din Europa, care deține un patrimoniu cultural și artistic important, mărturie a mai multor civilizații din perioada elenistică.

Meliá va adăuga aproape 1.000 de camere la cele 2.400 pe care le oferă deja pe coasta bulgară a Mării Negre.
Meliá va adăuga aproape 1.000 de camere la cele 2.400 pe care le oferă deja pe coasta bulgară a Mării Negre.

Complexul include șase restaurante cu diferite varietăți gastronomice de stil mediteranean și contemporan, bar în holul fiecărei clădiri, multiple piscine în aer liber – inclusiv un parc uriaș de tobogan -, o zonă de wellness complet echipată cu sala de gimnastică, piscină interioară, saună și baie turcă și cabine de masaj. În plus, are mai multe săli reuniuni pentru clientul de afaceri.

Compania hotelieră spaniolă din Mallorca, lider mondial pe segmentul de vacanță, și-a început extinderea în Bulgaria în 2007, odată cu deschiderea a Melià Grand Hermitage, un hotel de 5 stele cu 727 camere, situat în apropiere de orașul Varna, al doilea ca mărime din țară.

La acestea s-au adăugat încă cinci hoteluri de vacanță, operate cu brandul său Sol by Meliá. Patru dintre ele se află în Nessebar si altul în Obzor.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.