Shadow

Mein Schiff Herz de la TUI Cruises navighează din nou după doi ani

TUI Cruises a confirmat că Mein Schiff Herz va naviga nou pe 3 aprilie, după o pauză de doi ani. Turul inaugural de 10 zile va pleca din portul Las Palmas (Insulele Canare) și va ajunge la Portul Palma (Insulele Baleare). Ca parte a unei schimbări de imagine, unele zone au fost renovate în 2019 și înainte de a începe navigarea, va petrece luna martie în șantierul naval pentru a garanta nivelul nautic și tehnic al ambarcațiunii. 

 

Mein Schiff va naviga prin vestul Mediteranei cu opt rute diferite și posibilitatea de a face combinații, fie din Palma de Mallorca cu escale în Marsilia, Valencia și Alicante, fie prin Marea Egee cu vizite la insulele Corfu, Mykonos și Rodos, precum și o vizită la Atena. 

 

Mein Schiff Herz

Prima excursie de 10 zile din 2022 va fi Gran Canaria la Mallorca, din 3 până în 13 aprilie; din 22 până în 29 de aprilie, Marea Mediterană de Est va fi navigată de la/la Heraklion și din 29 aprilie până pe 5 mai din nou de la/la Heraklion. 

 

Itinerariul din 3 aprilie începe în Las Palmas de Gran Canaria, pe 4 aprilie va intra în Santa Cruz (Tenerife), după o navigație de o vizită Funchal (Madeira), va fi Lisabona pe 8 aprilie, o zi mai târziu la Cádiz, mai târziu Malaga și se va încheia la Palma. 

 

Croazierele de 7 si 14 zile la bordul Mein Schiff Herz, cu 1.912 de pasageri, vor începe pe 3 aprilie, iar nava va fi în serviciu până în aprilie 2023, când se va alătura flotei Marella Cruises. 

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.