Shadow

ITB Berlin, cum să mergi la târg știind pe cine și când vei întâlni

Târgul ITB Berlin a lansat o nouă paltformă digitală B2B, ITB Explore, care eficentizează contactele între profesioniști și care, împreună cu aplicația ITB Mobile App, completează versiunea convențională a târgului de turism, care în 2023 este programată în perioada 7-9 martie, cu participarea întregului sector european și mondial. 

Vizitatorii târgului de turism pot folosi noua platformă pentru a stabili contacte înainte de sosirea la eveniment pe un plan interactiv și pentru a stabili întâlniri între cumpărători și vânzători la diferite standuri sau oriunde doresc. Acesta este un progres în ceea ce privește eficiența și face ca o călătorie de câteva zile la ITB Berlin să fie mai rentabilă.

Xplore ITB va ajuta expozanții și vizitatorii profesioniști să își pregătească în avans vizita la ITB Berlin 2023, așa cum este posibil să se înregistreze. 

În plus, după cum a raportat chiar târgul, noua platformă digitală oferă utilizatorilor o gamă largă de conținut, cum ar fi o listă de expozanți și produse recomandate sau o descriere inițială a brandurilor care vor fi prezentate în cadrul importantului târg de turism, printre alte posibilități care vor fi incorporate în această nouă resursă tehnologică.

În ceea ce privește planul interactiv, funcția sa principală este de a arăta zonele târgului în care se găsesc expozanții, iar în acest fel este garantată o planificare eficientă a vizitei în târg de către profesioniști, care vor putea profita de 100% din timpul lor pentru tranzacționare, indiferent dacă sunt vânzători sau cumpărători.

Astfel, deținătorii de bilete oficiale ale ITB Berlin 2023, expozanții și reprezentanții media acreditați vor avea acces gratuit la platforma web, precum și un profil personal de utilizator cu adresa de e-mail folosită la inregistrare până pe 31 ianuarie 2024.

Aplicația mobilă ITB Berlin va fi disponibilă pentru descărcare din App Store și Google Play de la începutul lunii februarie 2023. 

Trebuie remarcat faptul că favoritele și contactele din rețea sunt sincronizate între ITB Explore și ITB Mobile App în contul personal. Aplicația pentru smartphone este un alt complement al vizitei in situ. Oferă informații despre târg, precum și despre produse și expozanți, un rezumat detaliat al programului și planuri interactive ale sălilor.

Mai multe informații legate de ITB Berlin:

ITB Berlin 2023 va începe într-o zi de marți în prima ediție cu prezență fizică post-COVID

ITB Berlin va reveni în ediția sa 2022 cu un nou concept hibrid

ITB Berlin 2021 va avea loc doar în format virtual

La aceasta trebuie să adăugăm listele de programe și speakeri, care pot fi consultate și în aplicația mobilă, deoarece un alt obiectiv al acesteia este acela de a oferi informații despre sesiunile și numeroasele evenimente care vor avea loc în cadrul vizitei la ITB Berlin 2023.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.