Shadow

Hotelul lui Richard Branson din Mallorca se va deschide pe 1 august 2023

Hotelul Son Buyola, care va face parte din brandul de lux Virgin Limited Edition al omului de afaceri Richard Branson, a deschis rezervările și „va începe să primească oaspeți în august 2023”.

Hotelul situat în Sierra de Tramuntana era programat să fie deschis în vara anului 2023 și acum în noiembrie s-a confirmat că va fi deschis la 1 august.

Hotelul Son Bunyola este situat pe o proprietate de 810 acri, parte a portofoliului Virgin Limited Edition și găzduiește deja trei vile independente de lux: Sa Punta S’Aguila, Sa Terra Rotja și Son Balaguert.

Villa Son Blaguert.

Noul hotel de lux din Sierra Tramuntana va fi format din moșia principală, a cărei clădire datează din anul 1500, iar turnurile originale ale casei – dintre care unul a fost inițial un turn de apărare construit în secolul al XIII-lea  – va fi transformat în două Tower Suites cu vedere la podgorii și munți.

Fiind vorba de o proprietate din secolul al XVI-lea a fost realizat un proiect de restaurare care a început în iulie anul trecut. Gras Architects s-a ocupat de păstrarea patrimoniului și relației cu mediul înconjurator, iar Rialto Living din Mallorca de design Interior.

Suite Delouxe Lounge al Hotelului Sun Bunyola.

Hotelul Son Bunyola va avea 26 de camere de lux, Tafona, fosta moară de ulei, va deveni unul dintre cele două restaurante, vor exista saloane și terase exterioare pentru luat masa, iar pe terasa veche va fi piscina cu vedere la faimoasa Foradada din Mallorca.

Sustenabilitatea este prezentă în proiectul de convervare, astfel că apa caldă a hotelului va fi încălzită cu energie din sistemele de aer condiționat și refrigerare, în timp ce instalarea unui cazan de biomasă va alimentat cu așchii de lemn reciclat. De asemenea, izolarea termică a cladirilor va fi îmbunătățită și apa va fi colectată și refolosită pentru irigații. Un sistem de management al clădirii va permite monitorizarea și controlul iluminatului, aerului condiționat și consumului de energie în întreaga proprietate.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.