Shadow

EasyJet Holidays și TUI își unesc forțele pentru a lansa tururi și activități

Doi mari concurenți de pe piața britanică au decis să își unească forțele. Un parteneriat în easyJet Holidays și filiala TUI, Musement, permite acum clienților să caute și să rezerve activități și atracții pe paginile de destinație de vacanță ale operatorului de turism sau să conecteze la contul lor și să aleagă să-și gestioneze rezervarea. 

Ca urmare a acestei noutăți, clienții turistici ai touroperatorului pot alege dintre mii de activități de făcut la destinație, inclusiv bilete pentru a vă bucura de parcuri acvatice, vizite la muzee, sau a face diferite tururi, printre alte multe posibilități.

În acest sens, directorul parteneriatul comerciale easyJet Holidays, Roy Stratfors, a declarat: „Știm că multora dintre clienții noștri le place să iasă în vacanță, așa că suntem foarte încântați să putem oferi o gamă largă de atracții și tururi”, în asociere cu Musement.

„Am făcut mai ușor pentru clienții noștri să rezerve cea mai bună experiență de destinație, înainte și în timpul sărbătorilor”, a explicat purtătorul de cuvânt pentru Tavelmole. 

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.