Shadow

Disneyland Paris: principalele piețe sunt deja la niveluri pre-COVID

„Clienții noștri europeni s-au întors”, a declarat marți vicepreședintele de vânzări și distribuție al Disneyland Paris, Kate Boyle. Ea s-a arătat foarte optimistă cu privire la noul sezon de vară, deoarece majoritatea piețelor obișnuite din parc au revenit la nivelurile anterioare pandemiei de COVID-19, cu unele excepții precum cele chineze, care rămân închise. Ea a explicat că perspectivele sunt foarte bune și că, de fapt, viitoarea deschidere a Campus Avengers, axat pe universul supereroilor Marvel, înregistrează rezervări notabile în avans.

În dreapta, se află vicepreședinta de Vânzări și Distribuție a Disneyland Paris în cadrul unui eveniment de promovare a atitudinilor sustenibile de la Madrid.

Dinseyland Paris se confruntă cu noul sezon de vară în mijlocul sărbătoririi a 30 de ani. Parcul și-a deschis porțile pe 12 aprilie 1992 și de atunci a primit peste 375 de milioane de vizitatori. Cu ocazia acestei conmemorări, pe 6 martie a început un amplu program de activități, care cuprinde noutăți importante.

Una dintre cele este viitoarea deschidere a Campus Avengers, la Walt Disney Studios Park, axat pe universul supereroilor Marvel, care, potrivit vicepreședintelui de Vânzări și Distribuție, a stârnit multe așteptări și provoacă rezervări în avans. Prin urmare, în declarații pentru HOSTELTUR, aceasta a subliniat că prognozele pentru vară sunt bune.

Ea a amintit, de asemenea, că noul spectacol audiovizual, care se desfășoară în fața castelului Frumoasei Adormite, sau inovațiile incorporate în paradă, printre alte opțiuni, trezesc un mare interes în rândul vizitatorilor.

Mai multe informații în articolul Disneyland Paris: primele imagini ale hotelului pentru supereroi Marvel.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.