Shadow

WTTC adaugă IMM-urile turistice

Începând de marți, 5 noiembrie, World Travel and Tourism Council (WTTC), care este format din principalele companii ale universului turistic global, a adăugat o nouă categorie de membru, astfel încât întreprinderile mici și mijlocii să se poată alătura. Incorporarea va permite IMM-urilor să beneficieze de serviciile și know-how-ul entității. 

 

World Travel and Tourism Council (WTTC), organizația care este formată din principalii jucători din sectorul privat al industriei călătoriilor și turismului, a anunțat că, începând cu 5 noiembrie, o nouă categorie este disponibilă, care oferă întreprinderilor mici și mijlocii din sector posibilitatea de a se alătura entității pentru a beneficia de know-how-ul său

 

Într-adevăr, acest „Membru Asociat” are ca obiectiv să ofere IMM-urilor toate avantajele rețelei și cunoștințele sectorului, chiar dacă nu le dă statutul de membru cu drepturi depline. De exemplu, vor putea participa la Summit-ul Global al WTTC, unde liderii sectorului se întâlnesc și la care se poate asista doar prin invitație. În 2020, acesta va avea loc la San Juan, Puerto Rico. 

Gloria Guevara, președinte și CEO al WTTC.

 

Un alt beneficiu este că include accesul la secțiunea de asociați în cadrul Summit-ului Global; la apreciatele studii ale WTTC, care includ Rapoarte Anuale de Impact Economic efectuate în 185 de țări; precum și documente de analiză a politicilor pentru luarea deciziilor cu privire la provocările centrale ale turismului, precum schimbările climatice și durabilitatea. 

 

În plus, ei se pot alătura unei comunități online și pot accesa conținut exclusiv, cum ar fi interviuri cu liderii industriei. De asemenea, pot participa la evenimente regionale ale organizației. 

 

„Contribuția IMM-urilor la sectorul nostru este semnificativă. Sectorul în ansamblu contribuie cu 8,8 miliarde USD sau 10,4% din PIB-ul mondial, pe lângă faptul că reprezintă 319 milioane de locuri de muncă (1 din 10 la nivel mondial)”, a declarat Gloria Guevara, președinte și CEO al WTTC. 

 

Gloria Guevara, președinte și CEO al WTTC, a spus că deschiderea agenției către companii mai mici are ca obiectiv principal „să le ofere acces la bogăția de cunoștințe și idei pe care le oferă cercetarea noastră, precum și puterea rețelei noastre”. 

 

Între timp Matthew Upchurch, CEO-ul Virtuoso și membru al Consiliului Executiv al WTTC, a declarat: „În calitate de membru mândru al WTTC și fondator al unei organizații care sprijină oamenii de afaceri și antreprenorii din întreaga lume, sunt încântat să știu că WTTC a creat această nouă categorie de Membrii Asociați pentru IMM-uri. Aceste companii ne vor ajuta să cucerim inimile si mințile guvernelor, presei și publicului, vorbind despre beneficiile turismului”. 

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.