Shadow

World Travel Market își deschide porțile pentru a reconecta lumea

Târgul de turism World Travel Market și-a deschis porțile luni, 7 noiembrie, la sediul Excel din Londra.

Primele impresii de la WTM de luni

Actuala ediție a WTM are 700 de standuri si 1.620 de expozanți, reprezentând oferta turistică a 96 de țări și regiuni.

De reținut ca târgul a fost anulat în 2020 din cauza pandemiei și în noiembrie 2021 s-a putut desfășura din nou în personă, deși cu mult mai puțini expozanți din cauza restricțiilor de călătorie care erau încă vigoare la nivel global, deci au participat mai puțini vizitatori.

Luni, 7 noiembrie, de îndată ce s-au deschis porțile târgului, World Travel Market a arătat aspectul tradițional al edițiilor anterioare pandemiei, cu mii de oameni accesând locația Excel, coridoare pline și vizitatori ținând deja întâlniri la standuri.

Există și o prezență mare a presei și mai presus de toate, multe îmbrățășiri și salutări peste tot, după doi ani de absență la târg în multe cazuri.

Expozanți noi

Anul acesta, târgul se așteaptă să fie cadrul unui „număr record de acorduri comerciale pe măsură ce crește numărul expozanților, atât noi, cât și cei care repetă”, după cum a raportat WTM.

Unii dintre noii intrați își au standul în zona „International Hub” a târgului, inclusiv companii precum lanțurile hoteliere Hilton și Wyndham Hotels & Resorts.

În plus, anul acesta oficiile naționale de turism din mai multe țări, inclusiv Brazilia, Kargazstan și Rwanda, au revenit la WTM ca expozanți.

Pe de altă parte, în acest an există o prezență mai mare a celor mai consolidate destinații de agrement, precum Caraibe, Spania și Portugalia.

 

Sursă: hosteltur.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.