Shadow

World Travel Market 2023: ce este nou

World Travel Market 2023 își va deschide porțile la sediul Excel din Londra de luni, 6 noiembrie, până miercuri, 8 noiembrie. Dacă sunteți interesați să participați, va puteți procura bilete online acum. În plus, organizatorii au anunțat o serie de noutăți pentru a îmbunătăți experiența participanților. 

Deschiderea mai devreme

Anul acesta, WTM Londra își va deschide porțile mai devreme decât de obicei. Prin urmare, locul de desfășurare a expoziției va fi pregătit să primească vizitatorii începând cu ora 09:30.

Orar

Luni, 6 noiembrie

9:30 – 18:00

(Petrecere de networking 17:30 – 19:30)

Marți, 7 noiembrie

9:30 – 18:00

Miercuri, 8 noiembrie

9:30 – 17:00

Community Hubs

Vizitatorii vor putea, de asemenea, să se folosească de noile centre comunitare, „deschise tuturor”. Aceste spații vor fi amplasate chiar în centrul târgului.

Networking Party

O altă noutate pentru participanți este petrecerea de networking „bun venit tuturor”, care avea loc în incinta ExCel London în prima zi, luni, 6 noiembrie între orele 17:30 și 19:30 h.

WTM Connect Me

Aplicația oficială a târgului va fi din nou disponibilă pentru cumpărături, VIP-uri și mass-media. Aplicația prezintă o îmbunătățire în acest an.

Noutăți la târgul World Travel Market 2023
Imagine de la târg. Sursa: World Travel Market.

Influenceri

Potrivit organizației, „ca răspuns la importanța tot mai mare a influencerilor în sectorul turismului”, miercuri, 8 noiembrie, acești creatori de conținut vor fi invitați la un prânz cu destinații din întreaga lume pentru a facilita colaborarea și oportunitățile de networking.

Intrare gratuită (până la 31 octombrie)

Cei care doresc să participe la WTM în calitate de public profesionist pot obține bilete gratuite dacă se înregistrează online până la 31 octombrie. După aceasta data, biletele vor costa 45 de lire sterline.

 

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.