Shadow

Wizz Air va lansa 122 de rute noi în această vară, 16 cu România

În pofida pandemiei de COVID-19, costul redus al Wizz Air nu a încetat să se extindă în Europa în ultimul an, ba chiar să pătrundă pe noi piețe. A deschis noi piețe de operare pe aerporturile din Abu Dhabi, Bacău, Bari, Catania, Doncaster Sheffield, Dortmund, Larnaca, Londra, Gatwick, Lviv, Milano, Malpensa, Oslo, Gadermoen, Saint Petesburg și Tirana. 

 

Pentru această vară 2021, pregătește deschiderea de noi birouri în Burgas, Cardiff, Sarajevo și Palermo și 122 de rute noi, adăugând în același timp flote noi. 

 

Potrivit portalului specializat anna.aero, pe baza datelor furnizate de firma de informații din aviație OAG și motorul online de rezervări Wizz Air, compania maghiară va opera 122 de servicii noi pe care nu le-a furnizat în vara 2020 sau iarna 2020/2021. Prima plecare este programată pentru 25 martie și ultima pentru 1 octombrie

 

Rute cu România

Pe lângă rutele deja existente în rețeaua sa, Wizz Air va lansa 16 rute noi cu destinații din România. 

 

Pe 27 martie, Wizz Air va uni Roma cu Bacău din cele două aeroporturi ale orașului, Roma Ciampino și Roma Fiumicino. Iar din 26 aprilie, va uni Roma Ciampino cu Suceava. Iar din 11 iunie va zbura din Santorini spre un alt oraș din Moldova, Iași.

 

Transilvania este regiunea în care Wizz Air va deschide cele mai multe rute noi. Din 26 aprilie, Wizz Air va uni și orașul Veneția, din aeroportul, Venice Marco Polo Airport, cu Timișoara. Clujul, este orașul cu cele mai multe rute noi, din Germania (3), Grecia (2) și Italia (1). În Germania, Wizz Air va iniția zborurile pe 27 aprilie din Hamburg, iar din 5 mai din Köln și din 30 mai din Karlsruhe/Baden-Baden. Din 10 iunie va iniția zborurile spre Mykonos, iar din 11 iunie din Zakyntos, spre Cluj. Tot din 26 aprilie, va zbura din Veneția și spre Cluj. 

 

Capitala, va primi 5 rute noi din Grecia (2), Emiratele Arabe Unite (2) și Macedonia de Nord (1). Din 25 martie va începe să zboare din Abu Dhabi și Dubai spre București.  Din 12 iunie va zbura și din Skopje. Din iunie va iniția zborurile spre Grecia, mai exact, din 14 iunie din Corfu și Zakynthos. 

 

 

Sursă: hosteltur.com  și wizzair.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.