Shadow

Vola.ro: Aglomerație și timp crescut de așteptare în toate aeroporturile din Europa

Comunicat de presă

Sărbătorile aduc cu ele și aglomerație și timp crescut de așteptare în toate aeroporturile Europei. Autoritățile aeroportuare recomandă pasagerilor să sosească la aeroport cu minim 3 ore înainte de ora programată de decolare pentru finalizarea formalităților de check in, control de securitate și control de documente. 

În timpul pandemiei companiile aeriene s-au confruntat cu lipsa personalului, cu un număr de zboruri sau locuri pe zbor cu mult reduse față de perioada pre-pandemică, aeroporturile nu aveau suficient personal pentru a asigura serviciile la sol, iar călătorii și-au schimbat stilul de a călători. Cu toate aceste elemente necunoscute, sistemul de prețuri și promoții nu a mai fost o prioritate și nici nu s-au respectat vechile perioade de rezervare și promoții.

Vestea bună este că, începând cu anul 2023, promoțiile la biletele de avion vor aduce prețuri similare cu cele dinainte de pandemie și că vom vedea din nou bilete de avion sub 50 euro pentru cele mai iubite destinații europene. Primele promoții sunt deja active, astfel că românii pot găsi chiar și acum bilete de avion pentru anul 2023 începând de la 20 de euro / zborul.

Potrivit specialiștilor Vola.ro, în următoarele săptămâni companiile aeriene vor lansa din ce în ce mai multe promoții pentru biletele de avion din anul 2023, culminând cu luna ianuarie. În mod tradițional, luna ianuarie este luna cu cele mai mici prețuri la biletele de avion, luna reducerilor la marile companii aeriene și luna în care călătorii dornici de prețuri mai mici își fac primele planuri de călătorie. Tot atunci, Vola.ro va readuce în lumina reflectoarelor campania anuală Ieftinuarie, prin care își anunță pasionații de călătorii despre toate promoțiile disponibile la companiile aeriene.

Aglomerație și timp crescut de așteptare în toate aeroporturile din Europa. Autoritățile recomandă minimum 3 ore pentru formalitățile de la aeroport - Revista Biz - prima revistă de afaceri din România

Românii pot achiziționa bilete de avion la prețuri promoționale pentru destinațiile cele mai căutate din Europa, prețurile începând de la 20 euro/ zbor.

Turiștii nu mai sunt nevoiți să vâneze prețurile cele mai mici în funcție de destinație sau programul de zbor al liniilor aeriene, deoarece pot achiziționa bilete de avion mai ieftine pentru majoritatea destinațiilor din Europa. Cele mai ieftine tarife sunt pentru rutele clasice, cum sunt București – Milano, București – Viena sau București – Madrid, unde românii aleg să-și facă un scurt city-break, o vacanță la ski sau să-și viziteze familia.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.