Shadow

Vara 2023: TUI a recuperat 95% din rezervările pentru 2019

TUI Group, care în perioada aprilie-iunie a înregistrat profit pentru prima dată de la pandemie a confirmat că rezervările pentru vară 2023 sunt în creștere cu 6% și „la prețuri încurajatoare”. Cea mai semnificativă creștere a fost înregistrată pe piața germană. 

Grupul turistic a raportat că prețurile medii „sunt cu 7% mai mari decât anul trecut” și totuși există mai multe rezervări (+6%). Pentru vara curentă, 86% din capacitate a fost deja vândută, în linie cu 2022 și 2019.


În acest moment, TUI are 12,5 milioane de clienți pentru vara 2023, iar rezervările la nivel de grup sunt la 95% din nivelul verii de dinaintea pandemiei.

„Vara călătoriilor 2023 va fi una foarte bună pentru TUI, cu cifre foarte bune din partea hotelurilor și stațiunilor noastre și a brandurilor noastre de croazieră, cu o creștere puternică pe segmentul de activități și cu o performanță generală solidă a rezervărilor din partea turoperatorilor noștri”, a subliniat Sebastian EbelCEO al grupului.

Rezervările TUI pentru vară au crescut cu 6% față de 2022.
Pentru vara actuală s-a vândut deja 86% din capacitate. Sursă: arhivă Hosteltur.

Potrivit datelor grupului, rezervările pe piața din Regatul Unit au crescut cu 1%; numărul de clienți ai TUI Deutschland a crescut cu 11% față de vara anului 2022, iar în Țările de Jos numărul de clienți este cu 5% mai mare. 

Potrivit lui Ebel, „poziția competitivă este foarte bună”, iar „acolo unde vedem provocări, pe piața britanică și pe piețele nordice am luat măsuri pentru a ne consolida și a ne crește poziția pe piață”.

 

Sursă: hosteltur.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.