Shadow

TUI: vacanțele în Germania vor continua „masiv” în 2021

Deși gigantul german al turismului TUI Group prevede un sezon  de vară „puternic” în Spania și în Grecia în 2021, operatorul turistic constată că tendința care a început în acest an din cauza crizei de COVID-19 de a alege să nu iasă în țară și să-și petreacă vacanță în Germania „va continua în masă în 2021„. Acest lucru a fost evidențiat de Stefan Baumert, director de Turism al TUI Germania, în cadrul prezentării virtuale a programului pentru sezonul estival din 2021. Iminenta vaccinare împotriva virusului îmbunătățește perspectivele companiei pentru reactivarea călătoriilor pentru anul următor. „Un vaccin și opțiuni de testare mai bune vor oferi siguranța necesară pentru a călători mai repede”, a declarat directorul TUI Germania, Marek Andryszak, care a asigurat că călătoria rămâne în mintea germanilor. „cu cât sunt mai mari restricțiile de călătorie, cu atât este mai mare aprecierea acestora”, a subliniat el. 

TUI a facut prezentarea virtuală a programului său pentru sezonul 2021 într-un an în care operatorii de turism au ales să nu tipărească cataloage.

TUI Blue Fleesensee

Astfel, în timpul prezentării sale virtuale, TUI a avansat că se așteaptă „o vară puternică pentru Spania și Grecia”. Primele tendințe arată că Grecia, unde TUI are 4.500 de hoteluri, este o destinație turistică foarte populară pentru familii, în special Insulele Creta, Rodos și Cos, care au cea mai mare ofertă de vacanță, așa cum a fost raportat într-un comunicat.

„Pentru a garanta cea mai mare varietate posibilă, vom rămâne la portofoliul nostru extins de hoteluri în vara anului 2021, cu oferta potrivită pentru fiecare turist”, a spus Stefan Baumert. 

Alături de Spania și Grecia, grupul german așteaptă și o „cerere bună” în Turcia și Italia. „Călătoriile în Marea Mediterană vor fi din nou la mare căutare în 2021″, a rezumat el.

Vacante în Germania

Operatorul turistic a evidențiat modul în care staycations sunt aici pentru a rămâne: așa cum a subliniat, majoritatea germanilor vor continua să mizeze pe a nu pleca în vacanță departe de casă în perioadele de pandemie și vor continua să călătorească prin țară, continuând astfel tendința pe care anul acesta a adus-o criza sănătății.

„Tendința de a călători în propria țară va continua în masă în 2021”, a spus Baumert

Un motiv întemeiat, potrivit TUI, pentru a continua să crească oferta de hoteluri din țară, cu aproximativ 2.400 de hoteluri disponibile.

După cum a precizat, coasta germană a Marii Baltice va continua să fie cea mai populară regiune pentru  staycations, întrucât aproximativ „un sfert din toți turiștii din Germania își petrec vacanțele aici, iar tendința este în creștere”. În mod similar, destinațiile locale precum Pădurea Neagră, Pădurea Bavareză, Allgäu și Insulele Frisei de Est sunt, de asemenea, foarte solicitate.

Mai multe branduri hoteliere

Privind spre noul sezon, TUI mizează pe extinderea propriilor branduri hoteliere. Astfel, brandul premium Robinson va deschide primul club in Cipru în vara anului 2021, extinzându-și astfel portofoliul la 26 de unități în întreaga lume, printre care se află și noul Robinson Club Cyprus, situat în Alaminos (Cipru), între Larnaca și Limassol.

De asemenea, șase noi TUI Blue Hotels completează programul de vară din Sylt, Sicilia, Menorca, Riviera Turcească, Dubrovnik și Maldive. 

RIU își extinde, de asemenea, portofoliul: hotelul de cinci stele Riu Palace Santa Maria va fi deschis în Insula Sal (Capul Verde) în primăvara. Deja vara, lanțul mallorcan va deschide al doilea hotel urban în New York într-o locație privilegiată: Riu Plaza Manhattan Times Square.

În plus, pentru familii, grupul oferă deja 39 TUI Kids Clubs pentru a alege vara aceasta.

TUI Suneo Marinda din Menorca și TUI Suneo Green Garden din Mallorca completează portofoliul de hoteluri de vacanță pentru bugete reduse. 

Promoții și flexibilitate

TUI lansează oferte importante pentru rezervările timpurii pentru vara anului 2021, cu reduceri de până la 57%. Dar dacă ceva este crucial în această epocă COVID este siguranța și flexibilitatea călătoriei, astfel încât rezervările până la sfârșitul anului să fie complet flexibile și să poată fi rezervate din nou sau anulate gratuit cu până la 14 zile înainte de sosire până la data de 31 octombrie 2021. Compania a introdus și asigurarea de călătorie Covid Protect.

„Sunt încrezător că vom vedea o redresare semnificativă în 2021. Suntem bine pregătiți pentru reluarea afacerii noastre de călătorii și vedem perspective bune pentru turism în anul viitor. Pachetele de călătorie sunt foarte solicitate, deoarece această formă de călătorie oferă cea mai mare siguranță”, a precizat Andryszak. 

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.