Shadow

TUI revine în China, în timp ce pregătește revenirea în Grecia, Insulele Baleare și Bulgaria

TUI China a repornit operațiunile în China la începutul lunii mai și oferă tururi interne pentru turiștii din China. La trei luni după ce filiala TUI Group și-a oprit radical vânzările în țară, acesta oferă deja, mai ales, călătorii scurte către destinații montane și stațiuni de plajă sub brandul său TUI Selection. Între timp, în Europa se pregătește să lanseze în scurt timp vânzări în unele țări nordice și pregătește deschiderea în iunie pe principalele piețe, printre care cea britanică și germană. Printre primele destinații în care se așteaptă revenirea se află Insulele Baleare, GreciaPortugalia sau Bulgaria

Portofoliul disponibil pe piața chineză include programarea în apropierea celor mai importante orașe. „Birourile noastre din Beijing și Shanghai au fost operaționale în timpul crizei, dar fără a vinde vacanțe. Acum vedem o cerere cumulată clară pentru călătorii în vacanță. TUI China își va crește treptat gama de oferte în săptămânile viitoare”, a declarat Fritz Joussen, CEO-ul TUI.

În China, a început să vândă mai ales destinații montane și unele stațiuni de plajă pentru turismul intern.

În ceea ce privește, Germania și Europa în general, Joussen evidențiază traficul pe care îl înregistrează pe site-ul lor, nu departe de ceea ce a fost acum un an, menținând aproximativ 90%, în ciuda faptului că călătoriile nu pot fi vândute, în timp ce „rezervările pentru 2021 sunt, de asemenea, la un nivel favorabil.

„Acum trebuie să ieșim bine din criză Turismul în Europa are nevoie de o perspectivă clară. UE și statele membre trebuie să elaboreze o foaie de parcurs pentru a călători în Europa și pentru a face posibile vacanțele în 2021”.

TUI cere „deschiderea turismilui și a rutelor aeriene în țările și regiunile din Europa care au înregistrat progrese bune și promovează activ revenirea turiștilor, precum Grecia, Cipru, Portugalia, Insulele Baleare, Austria sau Bulgaria. Vacanțele acasă sunt o opțiune, dar nu ar trebui să fie singurul răspuns pentru Europa și europeni”, a spus Joussen. 

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.