Shadow

TUI izolează echipajul unei croaziere care au dat rezultate pozitive la COVID

Doisprezece membri ai echipajului navei de croazieră TUI Group „Mein Schiff 6”, primul care a acostat în porturile grecești după pandemia de coronavirus, au dat rezultate pozitive la COVID-19 cu doar câteva de ore înainte de a merge pe mare. Această duzină de membri ai echipajului care au dat rezultate pozitive, care erau asimptomatici, au fost plasați imediat în izolare și după ce au fost testați din nou, șase au dat rezultate negative și a doua oară, potrivit presei de specialitate britanice. 

 

Directorul de comunicare al TUI Cruises, Godja Sonnichsen, a explicat că rezultatele acestui al doilea test urmau să fie confirmate marți. El a fost detaliat că toți membrii echipajului au fost supuși testelor de rutină înainte de îmbarcare și au fost, de asemenea, în izolare timp de 14 zile înainte de a începe lucrul. 

 

„Luni dimineața am primit rezultate pozitive ale testelor a 12 membri ai echipajului ‘Mein Schiff 6’, care naviga cu pasageri prin Grecia, de la un laborator extern”, a spus el. 

 

În acest sens, Sonnichsen a subliniat „că măsura de precauție” și în conformitate cu procedurile stricte de reluare a operațiunilor de croazieră, convenite cu autoritățile elene, toate persoanele afectate au fost imediat izolate la bord

 

Nava, care a fost ancorată în largul insulei Miles cu 922 de pasageri, și-a putut continua itinerariul către Pireu. O echipă de experți în sănătate publică este de așteptat să vizităze linia de transport când ajunge în oraș. 

 

„Datorită măsurilor extinse de igienă și a regulilor de siguranță la bord, nu există niciun motiv pentru care nici pasagerii, nici echipajul să nu se îngrijoreze”, a subliniat el. 

 

Cu toate acestea, mass-media greacă a raportat că cei 922 de pasageri ai navei vor fi izolați în cabinele lor în timpul călătoriei. 

 

În acest sens, TUI, care operează nava de croazieră de lux, a negat faptul că pasagerilor li s-au restricționat mișcările pe navă. Sabine Lueke, purtătoare de cuvânt a operatorului de turism, a asigurat că călătorii „pot folosi nava în mod normal. Croaziera va continua conform planificării”

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.