Shadow

TUI: Insulele Canare, Spania continentală și Egipt conduc cererea pentru iarna 2021

TUI Group a înregistrat 5,5 milioane de rezervări în această vară, cu 1,1 milioane mai mult de la ultima sa actualizare din august, ceea ce pentru grup reflectă faptul că clienții săi și-au recăpătat încrederea în călătorii pe măsură ce restricțiile au fost ridicate și vaccinarea a fost implementată în Europa. Pentru sezonul de iarnă 2021/22, această recuperare se menține, deoarece rezervările sunt deja la 54% din nivelurile din 2019, potrivit gigantului german, care indică destinațiile câștigătoare: Insulele Canare, Spania continentală, Egipt și Capul Verde

 

Operatorul turistic reamintește ca restricțiile de călătorie au fost deja ridicate în mare măsură pentru destinațiile de iarnă de lung și mediu curier pe piețele sale cheie, în timp ce vaccinarea populației adulte din UE și Regatul Unit a accelerat, care atinge deja rate foarte ridicate.

 

„Prin urmare, ne așteptăm la o creștere suplimentară a călătoriilor internaționale în această iarnă. TUI planifică în prezent capacitatea de iarnă între 60 și 80% din programul său normal și ne așteptăm ca destinațiile pe distanțe lungi să se recupereze mai încet”, explică el. 

 

În ceea ce privește vara acestui 2021, operatorul turistic estimează rezervările la 5,2 milioane, o creștere de 1,1 milioane de la ultima actualizare din august. 

Imagine promoțională a insulei Tenerife a operatorului turistic. Fotografie: TUI.

 

Astfel, peste 2,6 milioane de clienți TUI au plecat pentru vacanța lor în iulie și august, dublând cei 1,3 milioane de călători cae au călătorit în iulie și august anul trecut, relatează acesta. 

 

„Am văzut tendințe îmbunătățite în ultimele săptămâni, cu rezervări în Germania și, în special, în Olanda, cu mult înainte de nivelurile din vara anului 2019”, notează el. 

 

Potrivit companiei, cererea mare de călătorii și tendința continuă a rezervărilor în ultimul moment se reflectă într-o îmbunătățire a factorului de încărcare a flotei sale de avioane în ultimele două-trei săptămâni înainte de plecare. 

 

Vara 2022

Pentru vara anului 2022, datele de la operatorul turism sunt, de asemenea, încurajatoare. „Avem un portofoliu de 1,6 milioane de rezervări„, spune TUI, menționând că acestea au crescut cu 54%, Turcia, Florida, Grecia și Cipru fiind în prezent cele mai populare destinații printre clienții săi. 

 

„Cu efectul cererii suprimate, TUI consideră că volumele din vara anului 2022 se vor recupera probabil și vor atinge nivelurile din vara anului 2019”, avansează grupul. 

 

„Cererea este acolo. Oriunde s-au ridicat restricțiile de călătorie, observăm imediat o creștere a afacerilor, cu mai multe vânzări de călătorii. În Germania și pe piețele europene continentale, această evoluție ar putea fi deja văzută pe tot parcursul verii 2021. În Anglia, acest lucru a avut loc în special după ce numeroase restricții au fost relaxate în ultimele săptămâni”, indică grupul. 

 

Sursă: hosteltur.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.