Shadow

TUI va incorpora 135 de hoteluri ale Thomas Cook pentru 2020

TUI Hotels & Resorts, parte a TUI Group, a anunțat că va adăuga la portofoliul său pentru anul viitor un total de 135 de hoteluri dintre cele care au lucrat anterior cu Thomas Cook

Potrivit anunțului făcut de TUI, în Insulele Canare va incorpora 22 de hoteluri, printre care hotelul de 4 stele Sunlight Bahía din Príncipe Tenerife, pe care îl va oferi în programul său Platinum. In Insulele Baleare, adauga sase hoteluri, printre care noul SplashWorld The Marinda Garden Aparthotel din Menorca, cu care introduce noul său concept TUI SpalshWorld.

În Turcia va adăuga 19 hoteluri noi, printre care Cettia de stele în apropiere de Marmaris, cel de 5 stele Paloma Pasha din Ozdere, iar cel de 5 stele Trendy Lara, în Antalya, toate lucrând înainte în exculsivitate pentru Thomas Cook și care acum confirmă același tip de contract cu TUI UK.

Sunlight Bahia Principe din Tenerife.

De asemenea, în Grecia vor fi 16 hoteluri adăugate, printre care se numără plaja Louis Plaga Zante de 4 stele, din Zakynthos; și în Mexic 13 hoteluri, inclusiv Grand at the Moon Palace de 5 stele, care va face parte acum din TUI Platinum.

Este posibil să incorporeze ca și destinație noua Goa, în India, prin semnarea cu Seashell Suites & Villas de 4 stele, în Candolim.

Ieșirea cea mai logică pentru hotelurile care au lucrat cu Thomas Cook este să semneze cu un operator de turism. Iar, de exemplu, EasyJet Holidays va lua naștere ca urmare a falimentului lui Thomas Cook. Noua versiunea a opertorului de turism pe care EasyJet o va lansa în 2020 a semnat 200 de contracte hoteliere suplimentare, care se adaugă la cele 500 pe care le avea deja planificate înainte de acest faliment.

 

Sursă: hosteltur.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.