Shadow

Travelodge angajează o „armată” de roboți pentru a-și curăța hotelurile

O „armată” de 7.500 RoboVac Buddies personalizat va ajuta la curățarea celor 579 de hoteluri pe care lanțul Travelodge le are în Regatul Unit. Este cea mai recentă initțativă anunțată de compania britanică de a-și susține echipele de curățenie, care trebuie să curățe până la aproape 44.000 de camere în fiecare zi. 

Lanțul hotelier a făcut echipă cu Killis Ltd, un producător specializat de echipamente de curățare, pentru a proiecta primul RoboVac industrial din Regatul Unit concept exclusiv pentru hoteluri.

Acest proiect a implicat nouă luni de muncă și producția a cinci prototipuri înainte de nașterea definitivă a Travelodge RoboVac Buddy, un robot construit pentru a rezista cerințelor zilnice de lucru într-un hotel aglomerat, potrivit Swansea Bay News.

Printre particularitățile sale se numără:

  • O baterie întărite care va permite să aspirați mai multe camere cu o singură încărcare în timpul turei.
  • Nu are sac, ci un colector de praf mai mare și mai ușor, așa că robotul trebuie golit doar la sfârșitul turei.
  • Este mai ecologic si mai silențios decât un aspirator tradițional, care are o putere de 1.200 de wați, în timp ce RoboVac are 60 de wați.
  • Funcționează cu software specific Travelodge.

Fiecare hotel a primit în medie 12 dispozitive, în timp ce unitățile mai mari au până la 40, iar fiecărui membru al echipei de curățenie i s-a atribuit câte un dispozitiv care să-i asiste în timpul turei.

Travelodge a alocat o medie de 12 roboți fiecărui hotel.

În timpul ce membrul echipei de menaj completează o listă de lucruri de făcut în cameră și baie, robotul aspiră temeinic camera, inclusiv sub pat, precum și holurile hotelului, zonele comune și cantina hotelului.

La sfârșitul turei, Travelodge RoboVac Buddies se întorc la stațiile de încărcare și odihnă.

CEO-ul Travelodge, Craig Bonnar, a fost încântat să înceapă anul acesta 2022 „revoluționând sectorul de cazare și susținând echipele noastre curățenie”, care se ocupă de „cea mai important și solicitantă muncă” a unităților.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.