Shadow

The Marmorosch Bucharest inaugurează The Reserve, noua terasă în aer liber a hotelului

Comunicat de presă

București, 6 iunie, 2023The Marmorosch Bucharest, Autograph Collection anunță deschiderea terasei The Reserve, un nou concept exclusivist, care completează experiența premium propusă de hotelul de 5 stele.

Amplasată pe fațada din partea stângă a hotelului, The Reserve urmărește să devină un punct de atracție în centrul orașului, oferind clienților o experiență urbană selectă, care îmbină istoria, arta și un repertoriu culinar rafinat în aer liber.

The Marmorosch Bucharest, Autograph Collection

Terasa va fi deschisă de la jumătatea lunii iunie până în luna octombrie și are o capacitate de 40 de locuri.

Conceptul terasei a fost imaginat prin „lentile” aurii, iar atât designul, cât și meniul au fost dezvoltate sub aceasta viziune, amintind de puternicul patrimoniu istoric al clădirii. De aceea, The Reserve este mai mult decât o extensie a facilităților noastre, este și o extensie a poveștii The Marmorosch, a valorilor și a angajamentului nostru de a crea experiențe extraordinare pentru oaspeți. Această noutate din portofoliul Food & Beverage își propune să atragă atât localnicii, cât și turiștii aflați în căutarea unei escapade fascinante în inima Bucureștiului”, a declarat Ausra Lucinskaite, director general, The Marmorosch Bucharest, Autograph Collection.

Cu un design minimalist, care îmbină tonuri de alb, bej, auriu și culori de contrast cu accente de vegetație, The Reserve va reprezenta cea mai bună alegere pentru relaxare, networking sau întâlniri de afaceri.

Urmărind angajamentul The Marmorosch pentru excelență culinară, The Reserve propune un meniu inspirat din bucătăria peruană, care include o varietate de opțiuni de fructe de mare, salate și alte preparate ușoare, alături de cocktailuri inedite.

În ciuda atmosferei lejere și relaxate, The Reserve va menține același nivel de prețuri ca și hotelul, ceea ce poziționează terasa ca o destinatie premium pentru socializare sau un punct de referință pentru întâlniri de afaceri în centrul orașului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.