Shadow

TDCS by Travelport lansează un editor de oferte pentru agenții

TDCS by Travelport a lansat un editor digital de șabloane care le permite agențiilor să compună proprille oferte pentru a le prezenta pe propia pagină web și să organizeze momentele în care doresc să le afișeze. 

 

Compania de tehnologie a dezvoltat acest nou instrument „la cererea clienților pentru a le oferi mai multă autonomie atunci când vine vorba de confecționarea propriilor vitrine”, asigură Endika Ormaeche, director general al TDCS by Travelport. Și afirmă că „această nouă etapă în digitizarea agențiilor de turism, pe care o planificaserăm deja, le dă o autonomie mai mare atunci când vine vorba de confecționarea propriilor vitrine, atât de conținut cât și de spațiu”. 

 

Agenții înregistrați pe site-ul web pot crea oferte pe care doresc să le prezinte pe propriile spații digitale. „Trebuie să introducă doar informațiile de bază, cum ar fi destinația, categoria hotelului, regimul de cazare, prețul și durata. În câteva secunde vor putea vedea pe ecran oferta pe care au creat-o”, explică Ormaeche. 

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.