Shadow

Stațiunea Sovata renaște – A fost inaugurat Hotel Crystal, cel mai nou hotel de 4 stele din regiune

Comunicat de presă

În județul Mureș, mai exact în cunoscuta stațiune balneară Sovata, a fost inaugurat acum două săptămâni un nou hotel de lux. Hotel Crystal are 4 stele și este un proiect inițiat în 2021 din necesitatea de a ridica la un nou nivel oferta turistică a stațiunii care parcă renaște din propria cenușă după ce mult timp a fost ignorată. Parte din finanțare a fost susținută de Fundația Pro Economica Alapítvány.

Foto) Un nou hotel de lux de 4 stele la Sovata

Situat central, Hotel Crystal dispune de 104 camere și zona amplă de SPA și wellness. Turiștii vor putea face electroterapie, magnetoterapie, împachetări și multe altele.

Noul hotel, Hotel Crystal, este situat în centrul stațiunii Sovata, la doar 270 de metri de lacul Ursu, are 104 camere de diferite capacități și parcare proprie, un restaurant care îmbină bucătăria tradițională cu rețetele internaționale, centru SPA și wellness, cu mai multe tipuri de piscine și saune plus sală de fitness.

Oaspeții se vor putea bucura de serviciile terapeutice începând din luna septembrie a acestui an. Hotelul va oferi servicii de electroterapie, magnetoterapie, fizioterapie, hidroterapie, dar și proceduri de inhalare, împachetări cu parafină, băi galvanice, masaj terapeutic și cameră de sare.

Hotel Crystal este destinat și turiștilor de business, grupurilor corporate sau celor în căutare de spații moderne pentru evenimente

Dispunând și de 3 săli de conferință, Hotel Crystal poate găzdui diverse conferințe, workshop-uri, team-meetings, prezentări corporate sau evenimente private.

‘‘Băile din localitate și posibilitatea de a practica sporturile de iarnă sunt bine cunoscute deja, dar a venit momentul să deschidem un nou capitol și să oferim calitate la un alt nivel. Vom oferi oaspeților noștri nu doar cele mai exclusiviste servicii, ci vom arăta atenție sporită creării unei atmosfere prielnice pentru relaxare, pentru sănătatea fizică și psihică a tuturor celor care ne calcă pragul.’’ a declarat Káli Zoltán, proprietarul Hotelului Crystal.

“Prin această finanțare am dorit să îi sprijinim pe proprietari să se adreseze unei categorii noi de turiști care ajung în această zonă a României, oaspeți mai exigenți, care pun mai mult preț pe ambianță, pe calitatea serviciilor și sunt mai atenți la detalii.’’, a completat Monika Kozma, președintele Fundației Pro Economica Alapítvány.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.