Shadow

Riu își face debutul la WTM cu prezentarea Riu Plaza London Victoria

Riu Hotels & Resorts va deschide primul hotel din Regatul Unit în primăvara anului 2023, Riu Plaza London Victoria, pe care tocmai îl va prezenta în societate la prima sa participare la World Travel Market (WTM), la standul UKI301 de la centrul de târguri ExCeL London. Lanțul va anunța toate detaliile acestui nou proiect, precum și cele mai recente știri ale acestuia. 

Riu Plaza London Victoria se bucură de o locație privilegiată într-unul dintre cartierele premium ale Londrei, foarte aproape de gara Victoria– a doua cea mai aglomerată din Regatul Unit, după Waterloo, cu un aflux anual de peste 75 de milioane de pasageri, Catedrala Westminter și Palatul Buckingham.

În cadrul reformei, structura și aspectele cele mai caracteristice ale clădirii, construită în anii 1960 și renovată complet în 1997, au fost menținute, dar interiorul a fost complet transformat, acordând o atenție dosebită designului și confortului, precum și ultimelor evoluții din eficiența energetică.

Hotelul de 4 stele Riu Plaza London Victoria are 435 de camere, multe cu vederi excelente asupra capitalei britanice. Brandul urban Riu Plaza se caracterizează prin combinarea celor mai bune caracteristici cu grijă atunci când își alege locația.

 

Cele mai recente știri despre Riu:

Care sunt cele mai bune hoteluri din lume conform TUI

Angajamentul lui Riu față de Senegal va stimula poziționarea destinației

 

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.