Shadow

Radisson a ajuns la 25 de hoteluri în Turcia

La sfârșitul anului trecut, Radisson a deschis un hotel al brandului Radisson Blu în Sakarya, în nord-vestul Turciei. Unitatea nou construită este numărul 25 pe care lanțul îl deschide în țară. Uğur Ofluoğlu  a fost numit director general. 

 

Noul hotel are 139 de camere și apartamente, o sală de gimnastică și exerciții, care include o piscină interioară, un hammam turcesc, o baie de aburi, o saună și programe de îngrijire personală. Oferta gastronomică este formată din restaurantul Allegro cu meniu internațional și Blu Blar cu gustări. 

 

Radisson Blu din Sakarya are, de asemenea, 800 de metri pătrați de spații pentru întâlniri și evenimente, echipate cu cea mai nouă tehnologie. 

 

„Suntem încântați să aducem brandul nostru lider Radisson Blu în Sakarya. Acest lucru marchează a 16-a noastră proprietate Radisson în funcțiune și în curs de dezvoltare în Turcia și consolidează rețeaua noastră din țară”, a declarat Michel Stalportvicepreședinte senior al Europei de Est și Turcia

 

Sakarya este unul dintre cele mai mari centre industriale și orașe în creștere rapidă din Turcia. Situat în regiunea Marmara, în apropiere de Marea Neagră, orașul este bine conectat atât pe sosea, cât și pe calea ferată cu Istanbul și are serviciul Aeroportului Internațional din Istanbul. 

 

Sursă: hosteltur.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.