Shadow

Operatorii de turism germani se așteaptă la prețuri mai mici în 2021

Operatorii de turism germani se pregătesc deja pentru a oferi vacanțe mai ieftine anul viitor. Pentru sezonul viitor, principalii operatori de turism germani prezic că prețurile pachetelor de vacanță vor rămâne stabile sau vor fi chiar mai mici datorită creșterii capacității hotelurilor și zborurilor, care reprezintă 80% din costurile călătoriilor combinate. 

 

Fără a merge mai departe, directorul executiv al DER Touristik pentru Europa Centrală, Ingo Burmester, se așteaptă la prețuri mai mici pentru destinațiile cu o cerere mai slabă. „Acest lucru ne va afecta clienții”, spune el, potrivit ziarului german FVW

Operatori de turism germani au deja rezervări pentru 2021.

 

Al doilea cel mai mare operator de turism din Germania acceptă deja rezervări pentru vara anului 2021 în cele 84 de hoteluri de brand propriu, precum și pentru multe alte hoteluri, permițând familiilor să facă early bookings pentru datele vacanțelor școlare din vară la prețuri reduse. 

 

La rândul său, potrivit aceluiași mediu, liderul pieței germane, TUI Group, promite și prețuri „atractive” pentru vara viitoare. 

 

„Experiența acestei veri a arătat că afacerea este acum pe un termen mai scurt. Dar, din moment ce o mare capacitate de zboruri poate fi reactivată până în vara anului 2021, vor exista suficiente capacități disponibile și la prețuri atractive”, explică un purtător de cuvânt. 

 

Se întâmplă că rezervările anticipate ale TUI pentru vara viitoare sunt acum mai mari decât cele înregistrate în aceeași perioadă a anului trecut, în special datorită rezervărilor transferate de 2020 până în 2021 din cauza crizei coronavirusului, la care se adaugă și „multe rezervări noi” generate de inițiativele de marketing. 

 

La fel, directorul de vânzări al FTI Group, Ralph Schiller, prezice prețuri „foarte stabile” pentru vara anului 2021. Deși așa cum s-a întâmplat în cazul TUI, multe dintre rezervări fac parte din cele ale acestei veri a coronavirusului care au fost preluate până anul viitor, au și multe altele noi pentru destinațiile populare, inclusiv Germania și țările vecine.

 

Între timp, Andreas Rüttgers, directorul de turism al Schauinsland-Reisen, subliniază că prețurile pentru vara viitoare rămân stabile sau vor fi chiar mai mici „datorită ofertelor speciale”

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.