Shadow

Nordis Group anunță deschiderea Hotelului Nordis Mamaia 5 *****

Comunicat de presă

Nordis Group a inaugurat la data de 30 decembrie Hotelul Nordis Mamaia 5 *****, cea mai mare investiție hotelieră din România din ultimii 30 de ani și cel mai mare hotel de leisure din Europa Centrală și de Est. Nordis Group sărbătorește deschiderea hotelului cu un eveniment de Revelion marcând intrarea în etapa de soft opening și aniversarea a 15 ani de excelență în imobiliare pe piața românească.

Nordis Mamaia 5 ***** reprezintă cel mai mare hotel din lanțul hotel & residence de 5 stele din portofoliul Nordis Group, fiind deschis tot timpul anului. Cu o capacitate de 712 unități de cazare, camere și apartamente cu 2 și 3 camere, cu vedere spre mare și lac, Hotelul Nordis Mamaia se remarcă prin design de excepție, soluții tehnologice inovatoare și un mix complet de facilități, printre care cel mai mare SPA de pe litoral, dispus pe 3200 mp.

Nordis Group anunță deschiderea Hotelului Nordis Mamaia 5 *****

„Ne pregătim pentru cel mai bun an din istoria Nordis, întrucât zilele acestea deschidem Hotelul Nordis Mamaia și intrăm în etapa de soft opening. Organizăm un Revelion extravagant pentru a sărbători împreună cu partenerii și clienții noștri acest moment extraordinar. Intrăm în 2024 cu un obiectiv important, acela de de a oferi experiențe memorabile turiștilor noștri, ceea ce va conduce către un grad de ocupare ridicat pentru hotelul nostru. Vrem să dovedim faptul că România merită să fie pe lista țărilor cu oferte turistice extraordinare, la același nivel cu standardele internaționale.

Nordis Group anunță deschiderea Hotelului Nordis Mamaia 5 *****

Hotelul Nordis Mamaia 5 ***** reprezintă o investiție majoră de cca 100 milioane euro, din totalul de 400 milioane euro, valoare estimată a întregului resort la momentul finalizării. Este un proiect prin care ne dorim să dezvoltăm turismul de lux în România, contribuind la poziționarea țării noastre ca destinație turistică de top în regiune. Am gândit Nordis Mamaia ca un cadru de leisure de 5 stele, care depășește orice așteptări. Natura ne-a oferit avantajul localizării între mare și lac, iar noi am construit, cele mai frumoase clădiri de pe tot litoralul românesc. Nordis Mamaia are prevăzute facilități care acoperă o gamă extinsă de servicii de relaxare și divertisment și va fi apreciat de turiști din întreaga lume”,  declară Emanuel Poștoacă, fondator Nordis Group.

Nordis Group anunță deschiderea Hotelului Nordis Mamaia 5 *****

Începând cu 1 ianuarie 2024,  încep rezervările pentru toți turiștii care vor dori să experimenteze stilul de viață Nordis și facilitățile din cadrul hotelului, aceștia fiind așteptați din a doua jumătate a lunii ianuarie. Serviciile oferite sunt disponibile tot timpul anului, iar datorită poziționării între mare și lac, un sejur la Nordis Mamaia favorizează efectele bluehealth – de îmbunătățire a sănătății și a stării de spirit, indiferent de sezon.

Nordis Group anunță deschiderea Hotelului Nordis Mamaia 5 *****

„Împreună cu echipa Nordis Group, marcăm un succes extraordinar și după o activitate intensă am reușit să creăm o echipă închegată și să avem totul pregătit pentru inaugurare. Strategia de intrare pe piață a unui hotel de 5 stele necesită un proces laborios, în care componenta serviciilor este extrem de importantă. Întreaga experiență acumulată în resorturi ultra-luxury se transpune în alinierea serviciilor Hotelului Nordis Mamaia la cel mai înalt nivel de ospitalitate și converge în transfer de know-how oferit întregii echipe. Odată cu hotelul, deschidem o serie de facilități care cu siguranță constituie atracții pentru turiștii interesați de servicii de 5 stele. SPA-ul este vedeta Hotelului Nordis Mamaia, acolo unde zona de piscine conferă un mediu de wellness deosebit. Mă simt onorat că am ocazia să fiu un dirijor al acestui hotel extraordinar”, declară Corneliu Ghimbășanu, General Manager Hotel Nordis Mamaia 5 *****.

Nordis Group anunță deschiderea Hotelului Nordis Mamaia 5 *****

Deschis tot timpul anului, Hotelul Nordis Mamaia oferă acces permanent la o experiență unică pe litoralul românesc, ce promovează un lifestyle de 5 stele în mijlocul naturii albastre. Serviciile oferite sunt menite să ofere răsfățul suprem pentru a crea acel work – life balance atât de necesar și a îmbunătăți astfel calitatea vieții.

Nordis Group anunță deschiderea Hotelului Nordis Mamaia 5

La finalizarea întregului complex, Nordis Mamaia hotel & residence va dispune de o gamă largă de facilități: 12 cafenele, baruri și restaurante cu o ofertă culinară variată, axată pe fine dining, 5 piscine, inclusiv pentru copii, cel mai mare SPA dintr-o rețea hotelieră din România, galerie comercială, cinema VIP, beauty salon, centru de fitness dotat cu echipamente de ultimă generație, club pentru copii și sală de gaming, centru de conferințe și evenimente, cazinou, sală polivalentă cu 1000 de locuri, ballroom, ponton pe lac. În cadrul resort-ului este prevăzută și o clinică de recuperare medicală, care va întregi pachetul de servicii wellness și va contribui la clasificarea ansamblului drept destinație de wellbeing.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.