Shadow

New York efectuează investiții importante pentru a găzdui World Pride 2019

New York va găzdui în 2019 următoarea ediție a World Pride. Orașul american se pregătește deja pentru a organiza un eveniment care se așteaptă să primească 3,1 milioane de vizitatori, potrivit caculelor realizate de agenția de promovare NYC and Company. În acest sens, se realizează mari investiții pentru a găzdui evenimentul, cum ar fi extinderea capacității hoteliere de 113.000 la 137.000 de camere sau remodelarea aeroportului La Guardia.

De asemenea, au fost realizate dezvoltări urbane importante, cum ar fi cea mai mare extindere a serviciului de metrou din ultimii 50 de ani, extinderea linei Q, care transportă 200.000 de persoane în fiecare zi, kitul cu iluminare LED multicolor al celor mai iconice tuneluri, poduri și centre de transport din oraș. Cu reproiectarea aeroportului La Guardia, această infrastructură va câștiga mai mult spațiu și confort pentru pasageri. Este de așteptat să se deschidă în faze, între 2018 și 2021.

Celebrarea următoarei ediții a World Pride coincide cu cea de-a 50 aniversare a protestelor de la Stonewall, care au condus la recunoașterea drepturilor comunității LGBT. Lema campaniei acestei ediții a World Pride este „O lume, o mândrie, un singur New York, uniți în 2019”.

New York estimează că va primi 3,1 milioane de vizitatori la World Pride 2019.
New York estimează că va primi 3,1 milioane de vizitatori la World Pride 2019.

„New York este una dintre cele mai iconice destinații din lume pentru comunitatea LGBT”, a afirmat Fred Dixon, președintele și CEO-ul companiei NYC and Company, explicând în același timp că turismul gay reprezintă 10% din totalul vizitatorilor.

 

Politicile lui Trump

Pe de altă parte, Dixon, care a fost împotriva interdicțiilor și restricțiilor impuse călătoriilor către SUA de către președintele său, Donald Trump, a indicat că „vrem să arătăm că New York-ul nu s-a schimbat”, în pofida politicii noului președinte, și că toată lumea „se poate simți binevenită și sigură în orașul nostru”, a adăugat el.

El a explicat că organizația sa urmărește îndeaproape evoluția turismului de când Trump a pus obstacole sosirilor internaționale și și-a exprimat îngrijorarea deoarece New York-ul este cea mai vizitată destinație din SUA, iar turismul este o industrie foarte importantă pentru oraș.

Accesul și libertatea de a călători sunt cu „adevărat cruciale” pentru SUA și, în special, pentru New York, o destinație de petrecere a timpului liber și a turismului corporativ foarte populară, motiv pentru care NYC și-a exprimat îngrijorarea cu privire la impactul negativ al politicii Trump cu reprezentanți ai Guvernului la Washington.

 

Sursă: hosteltur.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.