Shadow

MSC optează pentru croaziere interne în Regatul Unit în această vară

Începând cu 20 mai, MSC Cruise va oferi plecări din noul terminal de croazieră din Southampton pentru pasagerii britanici, cu sau fără vaccinare. Compania de transport maritim va face excursii scurte de o săptămână în Regatul Unit, adăugând la ceea ce pare a fi o tendință în această vară: sejururi pe mare. Această alternativă de călătorie ar putea câștiga teren, deoarece guvernul britanic insistă că rezervarea acum pentru vară este premătură și nu există garanții că, călătoriile în străinătate vor fi disponibile în luna mai. 

Regatul Unit va permite croazierele interne începând cu 17 mai, astfel încât MSC Cruises „va oferi britanicilor o serie de croaziere de vară în Regatul Unit”, a raportat compania.

Toate plecările, începând cu 20 mai, vor fi făcute din noul terminal de croaziere din Southampton și este prevăzut să includă alte porturi de îmbarcare în Regatul Unit, dar încă nu există detalii.

„Datorită protocolului conceput pentru a fi adaptat în funcție de evoluție pandemiei pe uscat, am transportat până în prezent peste 50.000 de pasageri, în croaziere în Italia, Malta și Grecia, care pot depune mărturie despre experiența de a avea o vacanță plăcută, care se remarcă prin bunăstarea lor atât la bordul navelor noastre, cât și în timpul excursiilor noastre protejate la țărm”, a declarat Gianni Onorato, CEO MSC Cruises.

„După faza inițială a repornirii noastre în Marea Mediterană, următorul pas logic este să ne punem expertiza la dispoziția turiștilor britanici, pasionați de croaziere, deoarece Regatul Unit intenționează să deschidă călătorii interne în a doua jumătate a lunii mai”, a adăugat el. 

Aceste croaziere vor fi destinate pasagerilor britanici de toate vârstele, inclusiv celor care așteaptă să primească vaccinul COVID-19, precum și pentru cei deja vaccinați, a explicat compania, diferențiindu-se de P&O Cruises, care a lansat itinerarii exclusiv pentru britanicii imunizați.

Tututor pasagerilor MSC Cruises li se vor face teste antigen înainte de îmbarcare și cei care nu au primit încă vaccinul „vor avea, de asemenea, un test negativ efectuat în ultimele 72 de ore”, a raportat compania, adăugând că toate excursiile cu care vor trebui să fie făcute cu compania de transport maritim.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.