Shadow

Ministerul Turismului din Israel: Ianuarie și Februarie sunt printre cele mai ieftine perioade din an pentru a vizita Israelul

Comunicat de presă

În contextul creșterilor de prețuri aferente tuturor serviciilor turistice, fie că vorbim despre bilete de avion, cazare, servicii de ghidaj sau mâncare și suveniruri, Ministerul Turismului din Israel a realizat o analiză a prețurilor călătoriilor în Israel și confirmă că lunile Ianuarie și Februarie sunt cele mai potrivite pentru turiștii care călătoresc cu un buget restrâns. 

MINISTERUL TURISMULUI DIN ISRAEL: Ianuarie şi Februarie sunt printre cele mai ieftine perioade din an pentru a vizita Israelul - 25.11.2022 | BURSA.RO

Prețuri cu până la 20% mai mici decât în alte perioade ale anului

Dacă în restul anului prețul mediu al unui bilet de avion București – Tel Aviv oscilează între 200 și 300 euro, în lunile Ianuarie și Februarie biletele de avion spre Tel Aviv sunt disponibile și la prețuri sub 100 euro / persoană, în funcție de compania aeriană aleasă și de orarul de zbor preferat.

Totodată, prețurile la cazare sunt cu până la 15% mai mici în primele luni ale anului și încep de la 120 euro camera / noapte pentru un hotel de 3 stele si 180 euro camera / noapte pentru un hotel de 4 stele, in Tel Aviv.

Temperaturi blânde în Tel Aviv, chiar și în lunile de iarnă

Temperatura medie în Tel Aviv, în lunile Ianuarie și Februarie este de aproximativ 14 – 15 grade Celsius, fapt ce încadrează Tel Aviv-ul în lista destinațiilor cele mai potrivite pentru vacanțe în sezonul rece.

Mai mult, în contextul în care 60% dintre turiștii din  Tel Aviv provin din statele europene, în principal Franța, Germania, Marea Britanie și Italia, și pe fondul temperaturilor joase care au cuprins Europa, autoritățile de la Tel Aviv au lansat o campanie care promovează Tel Aviv-ul ca o alternativă cu temperaturi mai blânde pentru vacanța de iarnă.

Cea mai recentă campanie turistică este o invitație lansată de autoritățile din Tel Aviv către toți cei care iubesc soarele, temperaturile calde și experiențele inedite. Israelul are avantajul de a fi o destinație, potrivită pentru călătorii indiferent de sezon. Altfel spus, nu există temperaturi extreme în timpul verii şi nici precipitaţii excesive iarna, așa că turiștii se pot bucura de toate atracțiile turistice în orice anotimp. Prin trei videoclipuri scurte, campania arată că, Tel Aviv oferă combinația ideală de cultură, bucătărie, viață de noapte epică și multe altele, chiar și în timpul iernii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.