Shadow

Jet2.com: o nouă extindere cu sloturile Thomas Cook în alt aeroport

Jet2.com plănuiește o extindere suplimentară care se extinde acum la un al treilea aeroport britanic, London Stansted, cu sloturile lui Thomas Cook, după ce a cumpărat sloturile disponibile operatorului turistic britanic din Birmingham și Manchester

Compania aeriană a făcut anunțul după ce EasyJet a dezvăluit că a cumpărat sloturile Thomas Cook din Gatwick și Bristol pentru 36 de milioane de lire sterline (aproape 42 mil. €), deși Jet2 nu a dezvăluit suma pe care a plătit-o.

Steve Heapy, CEO Jet2.com și Jet2holidays, a declarat că achiziția acestor intervale cheie va juca un rol important în sprijinirea creșterii noastre continue pe aeroporturile din Birmingham, Londra Stanted și Manchester.

„Am adăugat mai multe zboruri și avioane, ceea ce a dus la o capacitate mai mare în fiecare zi din aceste baze timp de mai mulți ani”. 

Heapy a adăugat că anunțul de luni este „ultima demonstrație a angajamentului nostru de a oferi turiștilor mai multe opțiuni și flexibilitate atunci atunci când vine vorba de zboruri către soare, oraș și destinații de schi cu compania noastră aeriană premiată”.

Receptorul oficial KPMG a confirmat operațiunea, menționând: „Acordul prevede că Jet2.com achiziționează sloturile de pe cele trei aeroporturi – Manchester, Brimingham și London Stansted, aceasta tranzacție fiind a doua anunțată în raport cu portofoliul lui Thomas Cook în Marea Britanie.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.