Shadow

Hyatt se extinde în Europa cu brandurile Regency și JDV

Hyatt a anunțat două noi deschideri în Europa: un hotel al brandului Hyatt Regency în Anglia și prima proprietate JdV by Hyatt Collection în Franța din colecția JdV by Hyatt. Împreună ajung la 289 de camere. 

Al optulea hotel din Londra

Hyatt Regency London Albert Embankment, situat la de cinci minute de mers pe jos de epicentrul politic al capitalei, Westminster, este al optulea hotel din Londra și al treilea al brandului, confirmând planurile de creștere pentru brandurile sale în 2023.

Hotelul are 142 de camere și apartamente, barul și restaurantul Potus și restaurantul pe acoperiș Mezemiso, barul de coktail și terasă de shisha Mezemiso, care servește preparate din bucătăria libaneză și japoneză. Există, de asemenea, un centru de fitness și 5 săli de ședințe.

Hyatt Regency London Albert Embankment.

„Londra rămâne o piață prioritară pentru creșterea planificată a brandului nostru în Regatul Unit și suntem încântați să adăugăm Hyatt Regency London Albert Embankment la lista noastră în creștere de proprietăți din capitală, a declarat Felicity Black-Roberts, vicepreședinte de dezvoltare pentru Hyatt Europe.

Un brand de lifestyle este lansat în Franța

FirstName Bordeaux este primul hotel din Franța care se alătură colecției de hoteluri independente JdV by Hyatt, consolidând expansiunea brandului în Europa.

Hotelul este situat în inima orașului-port, într-o clădire emblematică lângă râul Garonne. A fost proiectat de arhitectul Nicholas Adnet, de la Studio MHNA și oferă 147 de camere și apartamente, împărțite în șapte categorii diferite.

FirstName Bordeaux.

La rândul său, unitatea este restaurantul și barul Le Bada, și trei spații de întâlnire. Pentru cei care caută distracție există Speakeasy, barul secret al hotelului, care se află în spatele ușii unui dulap Bordeaux.

Angajamentul hotelului față de sustenabilitate este întruchipat de interioarele ecologice, care includ lemn din păduri gestionate ecologic, covoare de plus realizate din plase de pescuit aruncate și cărbune de lemn în fiecare cameră pentru a purifica atmosfera.

 

Sursă: hosteltur.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.