Shadow

Hyatt deschide al șaselea hotel în Turcia și al doilea al brandului Regency

Hyatt Hotels Corporation a deschis al șaselea hotel în Turcia și al doilea sub brandul Hyatt Regency. Unitatea este situată în Balcova, într-unul dintre cele mai vechi orașe din Marea Mediterană. 

Hyatt Regency Izmir IstinyePark are 160 de camere și trei categorii de apartamente de lux: Regency, Regency Executive și The Penthouse la etajul 19, acesta din urmă cu o bucătărie complet utilizată, cu un living multifuncțional și o terasă. Hotelul oferă, de asemenea, un restaurant deschis nonstop (ElBay) și Park Bar.

Hotelul, situat în centrul comercial IstinyePark este pregătită să găzduiască întâlniri la scară mică și mare, deoarece dispune de șase săli de ședințe și Sala Bal Istinye, cu o terasă privată în aer liber. Regency Ballroom este una dintre cele mai mari locații din Izmir, cu 696 de metri pătrați de spațiu și o capacitate de 750 de invitați în configurație de teatru.

În cadrul Hyatt Regency Izmir IstinyePark, oaspetii vor găsi Aqua Spam, care oferă cinci săli de tratament, precum și o sală de sport cu echipamente cardiovasculare și o zonă de înot în aer liber.

 

Sursă: hosteltur.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.