Shadow

Hyatt își consolidează două din brandurile sale în Regatul Unit și Grecia

Hyatt Hotel Corporation a anunțat deschiderea unui hotel sub brandul Hyatt Regency în Londra și debutul în 2024 al brandului Zoëtry Wellness & Spa Resorts în Grecia.

Al nouălea hotel din Londra

Hyatt Regency London Blackstairs este situat într-o clădire clasată de gradul II, în fosta incintă a Palatului Bridewell al regelui Henric al VII-lea. Este cel de-al nouălea hotel al companiei din Londra.

Hotelul are 204 camere și apartamente, trei concepte restaurante (Chinese Cricket Club, NYnLON, The Leaf and Cane), un centru de fitness și 430 de metri pătrați de spațiu multifuncțional pentru întâlniri și evenimente: două spații de dimensiuni medii și o sală de evenimente care poate găzdui până la 150 de persoane.

Hyatt își consolidează două din brandurile sale în Regatul Unit și Grecia
Hotelul Hyatt Regency London Blackriars tiene 204 de camere. Sursă; Hyatt.

Un nou all-inclusive în Grecia

Zoëtry Haldikiki, se va afla pe o stânca și va avea un lift panoramic pentru a oferi oaspeților acces exlusiv la plaja direct din hotel. Hotelul va avea 105 camere și apartamente, spa, sala de gimnastică, piscina pe plajă, două restaurante gourmet à la carte, un bufet și trei baruri și saloane.

„Suntem încântați să anunțăm planurile de extindere a brandului Zoëtry Wellness & Spa Resorts în Grecia, o piață plină de oportunități pentru experiența all-inclusive personalizată pentru care este cunoscut brandul Zoetry”, a declarat Javier Coll, Group President, Global Business Development and Innovation, Inclusive Collection, Hyatt.

Hyatt își consolidează două din brandurile sale în Regatul Unit și Grecia
Brandul Zoëtry își va face debutul în 2024. Sursă: Hyatt.

„Piața europeană oferă un potențial incredibil pentru portofoliul Inclusive Collection, cu multe destinații consacrate și emergente care se potrivesc brandurilor noastre”, a adăugat Coll.

Deschiderea planificată pentru 2024 a Zoëtry Haldikiki va consolida prezența Hyatt în Grecia, care include în prezent  Grand Hyatt AthensHyatt Regency ThesalonikiAluaSoul Zakynthos, recent inauguratul Dreams Corfu Resort & Spa și Magma Resort Santorini, care face parte din The Unbound Collection by Hyatt.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.