Shadow

Hoteluri care combină luxul și arta contemporană

Hotelurile de lux vând 280 de milioane de nopți pe an, iar o parte din succesul lor constă în ceea ce oferă oaspeților lor: personlizare și confort, dar și posibilitatea de a se bucura de piese artistice evaluate la peste 25 de milioane de dolari. În continuare, prezentăm hoteluri din America de Nord, Europa și Asia care au lucrări care concurează cu muzeele locale.

În Singapore, unul dintre cele mai exclusive orașe din lume este hotelul St. Regis, care are o colecție importantă de artă asiatică, deși este posibil să găsiți și lucrări de Botero, Picasso, Jasper Johns, David Hockney și Frank Gehry.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Make a guess, where can this sculpture by Fernando Botero be found in the hotel? Photo Credit: @jasbysim

Una publicación compartida de The St. Regis Singapore (@stregissg) el

Palms Las Vegas a avut o renovare de 700 de milioane de dolari și acolo este posibil să găsiți lucrări ale lui Andy Warhol, ale japonezului Takashi Murakami și ale lui Kaws. Iasă în evidență uriașul rechin al lui Damien Hirst, care poate fi văzut la intrarea în hotel și o statuie a aceluiași artist în sun clubul.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

The Unknown (Explored, Explained, Exploded) by @damienhirst #FromDustToGold #PalmsLV #PalmsCollection

Una publicación compartida de Palms Casino Resort (@palms) el

În New York, Park Hyatt a avut curățenia lui Erica Samuels de la firma de consultanță Art & Advisory și are 350 de lucrări, inclusiv scările create de Richard Serra.

Cel mai vechi hotel din Bermuda, The Hamilton Princess și-a ridicat conceptul de lux din 2012, când a fost achiziționat de familia Green. Acum, hotelul are 300 de piese, dintre care 40 de replici ale Andy Warhol, Kaws și Banksy.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Your wish is our command. 👑 Discover the royal treatment when you stay at the #HamiltonPrincess for your 2019 getaway. IG: @NhuriBashir

Una publicación compartida de Hamilton Princess (@princessbermuda) el

Hotelul D’Anleterre de Copenhaga a fost cunoscut pentru găzduirea celor mai mari celebrități care sosesc în oraș, dar și pentru lucrări ale lui Joan Miró și pentru acordarea de burse pentru artiștii locali, astfel încât să poată expune la hotel.

În Beijing, Hotelul Éclat găzduiește lucrările de Warhol și Dalí și, în special, artiști chinezi contemporani. Cu aceste lucrări, hotelul chinez caută să devină un simbol al artei.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

We are excited to announce that there are 18 days until we are in International Luxury Travel Market in Cannes. #ITLMCannes2017 #ILTM #LuxuryHotel #HotelEclatBeijing

Una publicación compartida de Hotel Eclat Beijing (@hoteleclat_beijing) el


Articolul de referință pe Thehappening.com.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.