Shadow

Germania a lansat un portal online în care anunță restricțiile pandemice din fiecare land

Comunicat de presă

Într-o perioadă în care călătoriile și vacanțele se organizează într-un regim special, Germania se pregătește pentru anul viitor prin lansarea unui portal online cu cele mai recente informații despre modul în care coronavirusul afectează călătoriile în Germania. Prin intermediul acestuia se comunică toate regulile și restricțiile impuse în fiecare land, alături de măsurile de siguranță aplicabile în public, în mijloacele de transport în comun și condițiile de călătorie.

Germania a lansat o platformă în care anunță restricțiile din fiecare land

Restricții impuse în cele 16 landuri federale

Germania, o țară ofertantă prin posibilitățile variate pe care le pune la dispoziție pentru petrecerea vacanței, s-a numărat în anii trecuți printre alegerile preferate ale turiștilor români. Pentru a-i ține la curent pe toți turiștii, Organizația Germană pentru Turism – DZT a adăugat pe site-ul oficial al organizației o pagină online care comunică în detaliu toate condițiile de călătorie și restricțiile din Germania. Pentru fiecare land sunt menționate informații relevante despre restaurante, baruri, terase, cluburi, hoteluri, case de vacanțe, transportul în comun, aeroporturi, evenimente publice, întâlniri, activități exterioare și interioare, accesul la piscinele interioare și exterioare, muzee ș.a.m.d.

Spre exemplu, în Berlin a fost extinsă carantina parțială până pe 22 decembrie, iar carantina este obligatorie pentru călătorii care au stat în ultimele zece zile într-o zonă de risc. Noua perioadă de carantinare în Germania este de zece zile, iar aceasta se poate încheia din a cincea zi dacă se prezintă un test negativ SARS COV2. Este permis accesul în spații publice persoanelor singure, însoțite doar de partenerii de viașă și membrii propriei case. Restaurantele, terasele, barurile, cluburile, muzeele, sălile de cinema și piscinele sunt închise, iar hotelurile, grădinile botanice și ZOO, activitățile în aer liber sunt în curs de deschidere.

De asemenea, pentru cei interesați de landurile Bavaria și Hamburg, sunt menționate măsurile de protecție în vigoare, cum ar fi respectarea distanțării sociale în public de 1.5 m între persoane, întâlnirea a maxim cinci persoane din două gospodării, iar evenimentele sunt interzise. În Bavaria și Hamburg restaurantele, terasele, barurile, cluburile, tururile cu autobuzul, parcurile de distracție, sălile de teatru și de cinema, muzeele și grădinile botanice sunt închise. Transportul în comun și unitățile de cazare sunt în curs de deschidere în Bavaria, pe când în Hamburg transportul în comun este funcțional.

Toate informațiile se regăsesc pe https://www.germany.travel/en/information-on-coronavirus.html#iframe-corona.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.